Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu... nema svrhe.

Samo bih volela da neke ljude opet vidim uživo... samo u oči da ih pogledam, ništa više... reči bi ionako otišle u prazno.
Umorna sam, spava mi se... sutra ću da smislim šta ću raditi... ali, po svemu sudeći, biće malj u glavu... ko me yebe kad ne umem da se prilagodim ljigama. :lol:

Oni koji su nakon ovoga na funkciji su ljudi koji su operisani od tog osecaja.
Ne zaboravi: sve je na DOBROVOLJNOJ bazi.
Tragikomedija...

Evo, pitaj esh-a ono sto bode oci a on objasnjava nekim metaforama o voznji bicikla i duhovitim poredjenjima sa zivotinjskim suzivotom:

Ako smo mi isprovocirali onakve reakcije, cemu onda onaj clan o zabrani odgovaranja na uvrede?

Na stranu sto ne uvredismo nicim sem ja satirom.
A ako je to uvreda, uzdignute glave primam ban.

Dugacak si put presao od onoga ko se bavio necim gorim nego sto smo mi uradili do onoga ko se gnusa takvih stvari i javno ih naziva primitivizmom.
To se zove uniformisanje, dacho. Takvi im i trebaju.

Rekoh vec: jedna slika, i jedan ban.
Nek' ti Jelena objasni, ako ima zivaca. A ti, stisni ili prdni.

Da, koristio sam to da bi se odbranio od manijaka koga su iz dana u dan tolerisali dok me je vređao bez ikakvog povoda, sa tim likom ništa nisam imao, koristili su ga da bi se zabavljali. Oba puta sam banovan zahvaljujući "objektivnosti". Prvi put banovan i odmah trajan ban, od strane nekog ko je to jedva dočekao, navodno greškom, koja je potom "ispravljena". Koliko je samo ljudi kažnjeno posle takvih provokacija od strane dežurnih mrzitelja po podforumima, bukvalno svi frekventniji pdf-ovi imaju po nekog zlobnika koji neometano provocira ostale korisnike.
Kad mi se nešto ne dopada to i kažem, naročito to mogu da kažem prijateljima.
Primitivcima koji su se na vas obrušili na još gori način ne želim ni da se bavim, zaslužuju jedino moj prezir.
Sramota je biti domaćin foruma, a služiti se silom bez ikakve objektivnosti i bez osnova...

Rece ona koja je mene nazvala zlim, lazovom, frustriranim, klevetnikom, ogranicenim, priglupim i primitivnim.

Nemojte je vise pratiti, molim vas.

Ja samo primecujem, pa kazem iskreno sta mislim o nekome :) :zpozdrav:

Nisam glupa pa da me mozes zavarati tvojim egotripom...

Zabrinjava me tvoj status gurua, nesto su ti neposlusni... gubi ti se moc a ...

Poslednja izmena:
Nemam više šta da ga pitam... on priča jedno, radi drugo... a taman sam pomislila da postoji neko među onim šljamom ko deluje van domašaja "organizacije"... bar neko da razmišlja svojom glavom... i opet sam se razočarala.

Inače, koliko znam, prošle godine je dat predlog od strane Borke da me trajno banuju... ali se ostali nisu složili... sada su izgleda jednoglasni... Samo se pitam na šta će da liči i kako će da utiče na ovaj forum i druge korisnike trajno banovanje nekoliko korisnika... i sa kojim obrazloženjem?

Lepo ja rekoh...

Borac Za Prava Ljudova je otisao zbog satire bez obrazlozenja. Sto ne bi i ti?
Maske su spale, Jelena. Vidi se koji nivo drze.

Da, koristio sam to da bi se odbranio od manijaka koga su iz dana u dan tolerisali dok me je vređao bez ikakvog povoda, sa tim likom ništa nisam imao, koristili su ga da bi se zabavljali. Oba puta sam banovan zahvaljujući "objektivnosti". Prvi put banovan i odmah trajan ban, od strane nekog ko je to jedva dočekao, navodno greškom, koja je potom "ispravljena". Koliko je samo ljudi kažnjeno posle takvih provokacija od strane dežurnih mrzitelja po podforumima, bukvalno svi frekventniji pdf-ovi imaju po nekog zlobnika koji neometano provocira ostale korisnike.
Kad mi se nešto ne dopada to i kažem, naročito to mogu da kažem prijateljima.
Primitivcima koji su se na vas obrušili na još gori način ne želim ni da se bavim, zaslužuju jedino moj prezir.
Sramota je biti domaćin foruma, a služiti se silom bez ikakve objektivnosti i bez osnova...

Vidis, sad pricas drugu pricu... iliti, prdnuo si. :mrgreen:

Ja samo primecujem, pa kazem iskreno sta mislim o nekome :) :zpozdrav:

Nisam glupa pa da me mozes zavarati tvojim egotripom...

Zabrinjava me tvoj status gurua, nesto su ti neposlusni... gubi ti se moc a ...

Ti mozes da kazes iskreno... a drugi ne smeju, je li?
Mi ostali saplicemo i podmecemo, omalovazavamo i vredjamo... a ti si samo iskrena?
JHVH, k'o pile u kucine... :roll:... ucini sebi uslugu i prestani.
Nama sluzis samo za zabavu, nikako kao neki ozbiljan diskutant ili, daleko bilo, oponent.

Ovo o gluposti necu komentarisati. Ni novu rec u tvom recniku.

Idi, cekaj vecnost.

to je tebi satira :rotf:
a kada te zovem Nanizi places ko curica...
sto ne prihvatis moju satiru :manikir:

Slobodna si.
Bitno je da esh lamentira kako mi tebe i takve k'o ti provociramo.
A cinjenica je da si dotrcala za nama iz elitne kafane i krenula da pricas kako te pratimo...

Nemam sta da ti pricam. Tvoje naucavanje sve o tebi govori. A ja sa takvim ne zelim da delim forumski prostor. te cu nastaviti da klikcem svaki put kad kazes Najnizi.

Jer je i BZPLJ zbog satire kaznjen. A ti kazes da je ovo satira.

Mada, verovatno ce imati koje objasnjenje esh... je li tako?

Ti mozes da kazes iskreno... a drugi ne smeju, je li?
Mi ostali saplicemo i podmecemo, omalovazavamo i vredjamo... a ti si samo iskrena?
JHVH, k'o pile u kucine... :roll:... ucini sebi uslugu i prestani.
Nama sluzis samo za zabavu, nikako kao neki ozbiljan diskutant ili, daleko bilo, oponent.

Ovo o gluposti necu komentarisati. Ni novu rec u tvom recniku.

Idi, cekaj vecnost.

Zabrinjavas me tvojom opsednutoscu sa mnom ali stvarno :roll:

Zaboravljas koliko ste ti i tvoj klan jeca kojica vredjali sve koji svrate u Club REligion... zbog cega je i zatvoren...
ja ako sam ti rekla sta mislim o tebi to je bilo samo tada, nisam se ponavljala ko vi i vasa ploca...

Nista drugo i ne umete nego jedno te isto vrtite...

Zaboravljas koliko ste ti i tvoj klan jeca kojica vredjali sve koji svrate u Club REligion... zbog cega je i zatvoren...
ja ako sam ti rekla sta mislim o tebi to je bilo samo tada, nisam se ponavljala ko vi i vasa ploca...

Neće baš biti da je tako, imali ste nesuglasice koje su po meni nepotrebne i sad, ali bilo je tamo i miroljubive koegzistencije...

BTW, sacekah eventualnu ispravku, pa nista od toga...
Te stoga moram primetiti da ne umes ni da napises, a kamoli da me uvredis...

Ebo te, na koga ti trošiš reči.... :dash:

Odoh, ljudi... možda se vidimo sutra, možda jok... u svakom slučaju, lepo bi bilo, kad nas već nazivaju organizacijom, da to i postanemo... pa da se lepo konsultujemo, za promenu... da ne bi neko pao, pre vremena... :lol:

Ček prvo da odgovorim drugu Ešu... vlast je vlast...:lol:

a vi ostali čekajte...:zcepanje:

nisam imao vremena da vam odgovorim jer je kafana zakljucana a ja sam jel' imao nekih obaveza:)
prvo kojici sam odgovorio na pitanje, drugo, odgovor je vezan za drugi kontekst a ogleda se u besmislu vaseg spinovanja:) dakle, zamjena teza: ja nisam bitan, nego vi- vi provocirate i manipulisete sa ciljem da to predstavite kao istinu- ali uzalud. tako je bilo i postavljeno moje prvo spominjanje spina kojici. da ste se htjeli baviti PR i iznositi cinjenice bez trikova sa dodavanjem, prozivanjem, zakljucivanjem odnosno projekcijom, i ne voziti biciklo u krug,u krug :) mozda bi "opstanak" prikazao i neku verziju suzivota. jok, poenta je okomiti se na bilo koga prisutnog, pa ako nema nikoga opet u krug, u krug ..povremeno pukne guma, al' nije strasno- dinamicki je IP. iako je odgovor na potenciranje "figurativnog" bio veoma jasan, ta je rjec bila tajni okidac i falila je bas veceras, kako bi elokventnost bila potpuna. vi ste pametni ljudi i znate da sve ovo sto sam napisao nema nikakvu skrivenu poruku, ja nisam ni PR ni spin, samo se malo salimo "figurativno":)

da sad nebi opet "vrtili" nekaznjene prijave, napominjem da sam vam objasnio kako prijave koje su proizvod vasih organizovanih provokacija i prozivki clanova, moderatora i supermoderatora ne vrijede nista. to sam ponovio vise puta i uzalud vam je trud. jedini rezultat je spamovanje radi ometanja foruma i provokacije korisnika. ako to vama vrijedi- forumu i ostalim korisnicima sigurno ne
:bye:
Organizovano?
Pa ti ćeš morati da savladaš neke pojmove pre nego što krenemo ozbiljno da razgovaramo.

Mi smo totalno nerorganizovani. Sasvim slučajno nam se ponekad poklope mišljenja u nekim situacijama.
Ako je to za tebe organizacija, onda ok...:lol:

Organizovano je alfa sestrinstvo, koje od ovog foruma pravi smeške već duže vreme,
tako što svoje lične probleme sa nekim korisnicima potura kao probleme čitavog foruma.
Tako što infatilce dovodi na mesta moderatora, te oni svesni svoje nesposobnosti trčkaju
za njima i lljube im skute. Mišljenje ''formiraju'' tek kada čuju šta one misle.
Na taj način obezbeđuju većinu glasova kada se vode rasprave na vašem internom forumu.
Pa za njima slede oni kojima je ''vlast'' obećana i koji šene ne bi li obećanje ispunile.
Zatim oni koji se kupuju za bone i mrdajuće avatare.
I naravno nezibežna grupa... problematični korisnici kojima se uvrede i prozivke tolerišu
sve dok vređaju i prozivaju one koji su nepodobni..
Čim se protiv njih okrenu postaju zvanično problematični i istaknuti na tapet vašeg podforuma.

Da mi nastupamo organizovano, što bi podrazumevalo da se negde dogovorimo šta ćemo i kome reći, delovali bi kao PR-ovi. Ovako svako priča ono što misli, kad hoće i kome hoće,
pa sve to deluje totalno haotično.
Zamena teza političare Eš. :lol:
Pravi spinovi vode pola foruma.

Mogu li ja to da dokažem? Ne mogu.
Da mogu da dokažem, oni ne bi bili spinovi.

Al zato mogu da nastavim da iznosim svoje mišljenje i da ukazujem na nerpavilnosti
i sitne i krupne nepravde.
Pa ti to tumači kako ti volja. Što se mene tiče, možeš da misliš i da me je Najviši hipnotisao da govorim nešto što uopšte ne mislim...:zcepanje:

Pa sta ces onda ovde, ako mi tebe pratimo? Sto si dosla za mnom, a ja sam opsednut tobom? :dontunderstand:
Tvoje poimanje realnosti u vezi zatvaranja tema je u skladu sa tvojim verovanjima, pa ga necu ni komentarisati... nekad mi te zao bude... ali samo na milisekundu...
Ako tako mislis o meni, zasto mi se obracas?

Idi, veruj u vecnost. Tamo nece biti mene da ti pridajem vaznost ovim odgovorima.

Kad bi neko postavio karikaturu koja asocira na tebe i osporavao te na profesionalnom planu to ne bi bila uvreda? Zašto da budeš u istoj ravni sa onima koji ništa drugo ne znaju osim onog "nabijanja na K"? Te bravure ostavi njima, pametni ljudi takve preziru...

Dačo, ono je bila karikatura avatara... ti sada sugerišeš da sam je postavila zbog njene sličnosti sa slikom? Pa jel ti stvarno misliš da sam ja toliko zla? Osim toga, da ti to sada nisi rekao, niko ne bi ni znao...
Još nešto, tu sliku mi je dao Ilić da postavim... njen prijatelj, ybt... ako meni ne može da oprosti, kako može njemu?
Piš, ybt... :lol:

Ebo te, na koga ti trošiš reči.... :dash:

Odoh, ljudi... možda se vidimo sutra, možda jok... u svakom slučaju, lepo bi bilo, kad nas već nazivaju organizacijom, da to i postanemo... pa da se lepo konsultujemo, za promenu... da ne bi neko pao, pre vremena... :lol:

ma.. ista priča prežvakana bezbroj puta.. ja svakom ponaosob treba da dokažem da sam kojica a ne organizacija...

briga me baš...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back