Ček prvo da odgovorim drugu Ešu... vlast je vlast...
a vi ostali čekajte...
nisam imao vremena da vam odgovorim jer je kafana zakljucana a ja sam jel' imao nekih obaveza

prvo kojici sam odgovorio na pitanje, drugo, odgovor je vezan za drugi kontekst a ogleda se u besmislu vaseg spinovanja

dakle, zamjena teza: ja nisam bitan, nego vi- vi provocirate i manipulisete sa ciljem da to predstavite kao istinu- ali uzalud. tako je bilo i postavljeno moje prvo spominjanje spina kojici. da ste se htjeli baviti PR i iznositi cinjenice bez trikova sa dodavanjem, prozivanjem, zakljucivanjem odnosno projekcijom, i ne voziti biciklo u krug,u krug

mozda bi "opstanak" prikazao i neku verziju suzivota. jok, poenta je okomiti se na bilo koga prisutnog, pa ako nema nikoga opet u krug, u krug ..povremeno pukne guma, al' nije strasno- dinamicki je IP. iako je odgovor na potenciranje "figurativnog" bio veoma jasan, ta je rjec bila tajni okidac i falila je bas veceras, kako bi elokventnost bila potpuna. vi ste pametni ljudi i znate da sve ovo sto sam napisao nema nikakvu skrivenu poruku, ja nisam ni PR ni spin, samo se malo salimo "figurativno"
da sad nebi opet "vrtili" nekaznjene prijave, napominjem da sam vam objasnio kako prijave koje su proizvod vasih
organizovanih provokacija i prozivki clanova, moderatora i supermoderatora ne vrijede nista. to sam ponovio vise puta i uzalud vam je trud. jedini rezultat je spamovanje radi ometanja foruma i provokacije korisnika. ako to vama vrijedi- forumu i ostalim korisnicima sigurno ne
Organizovano?
Pa ti ćeš morati da savladaš neke pojmove pre nego što krenemo ozbiljno da razgovaramo.
Mi smo totalno nerorganizovani. Sasvim slučajno nam se ponekad poklope mišljenja u nekim situacijama.
Ako je to za tebe organizacija, onda ok...
Organizovano je alfa sestrinstvo, koje od ovog foruma pravi smeške već duže vreme,
tako što svoje lične probleme sa nekim korisnicima potura kao probleme čitavog foruma.
Tako što infatilce dovodi na mesta moderatora, te oni svesni svoje nesposobnosti trčkaju
za njima i lljube im skute. Mišljenje ''formiraju'' tek kada čuju šta one misle.
Na taj način obezbeđuju većinu glasova kada se vode rasprave na vašem internom forumu.
Pa za njima slede oni kojima je ''vlast'' obećana i koji šene ne bi li obećanje ispunile.
Zatim oni koji se kupuju za bone i mrdajuće avatare.
I naravno nezibežna grupa... problematični korisnici kojima se uvrede i prozivke tolerišu
sve dok vređaju i prozivaju one koji su nepodobni..
Čim se protiv njih okrenu postaju zvanično problematični i istaknuti na tapet vašeg podforuma.
Da mi nastupamo organizovano, što bi podrazumevalo da se negde dogovorimo šta ćemo i kome reći, delovali bi kao PR-ovi. Ovako svako priča ono što misli, kad hoće i kome hoće,
pa sve to deluje totalno haotično.
Zamena teza političare Eš.

Pravi spinovi vode pola foruma.
Mogu li ja to da dokažem? Ne mogu.
Da mogu da dokažem, oni ne bi bili spinovi.
Al zato mogu da nastavim da iznosim svoje mišljenje i da ukazujem na nerpavilnosti
i sitne i krupne nepravde.
Pa ti to tumači kako ti volja. Što se mene tiče, možeš da misliš i da me je Najviši hipnotisao da govorim nešto što uopšte ne mislim...