Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
presela ti...
trepp-1.gif

...a ya mene niko ne pita....volim i ja vas...
...is;itala sam sve novine što su izašle...sve dnevne novine, redovno...4 knjige i tako.....
...snijeg se topi naveliko...malo se sankamo...Anja jaše svaki dan...i to bira na kog će konja...Beba, Biser, Zvezdana, Brena, Milica, Ljubica, MIćko,...
...ajd pozdrav...VELIKI za sve

Pozdrav i za vas ...

Moji otišli za Bg, imali smo neki smrtni slučaj sa tatine strane ...

Ostali ja i 2 mlađa brata sami ... pa se oni razboleli .... pa sam provalio da uopšte nisam loš u kuhinji, da znam dosta :lol: i da znam da uključim veš mašinu :lol:

Pa onda ovi mlađi ozdraviše, a sad mene uhvati ... neće me ovaj februar nikako ....

Prvo sam morao da vadim 2 zuba zbog proteze ... tu sam ležao par dana ... pa samo što me je to prošlo, neka dječurlija mi postavi zamku, padnem i razbijem se ko veliki ( ali zato čim ih budem video, samo ću da upalim brisače i pun gas pa makar završio na robiju )
Pa i to prođe, izraste mi herpes na usta ...
pa i to zaraste, sad opet bronhitis ...

Ne ide mi ovaj ferbuar nikako ...

...a ya mene niko ne pita....volim i ja vas...
...is;itala sam sve novine što su izašle...sve dnevne novine, redovno...4 knjige i tako.....
...snijeg se topi naveliko...malo se sankamo...Anja jaše svaki dan...i to bira na kog će konja...Beba, Biser, Zvezdana, Brena, Milica, Ljubica, MIćko,...
...ajd pozdrav...VELIKI za sve

...ko kaže da niko ne pita..:heart:
...a šta ti radiš kad Anja uživa u jahanju....ta mala baš zna da uživa k'o velika:lol:
...poslužilo vas vreme...ja samo u prolazu videla tu lepu zimsku idilu..i mislila sam
na obe da znaš...tad ste vi spavale...:heart:
...uživajte dok možete, ništa niste propustile, kiša i dalje pada, skoro svaki dan,
samo je malo toplije:think:
...i da nedostaješ ovde samo da znaš:zag::cmok2:

Pozdrav i za vas ...

Moji otišli za Bg, imali smo neki smrtni slučaj sa tatine strane ...

Ostali ja i 2 mlađa brata sami ... pa se oni razboleli .... pa sam provalio da uopšte nisam loš u kuhinji, da znam dosta :lol: i da znam da uključim veš mašinu :lol:

Pa onda ovi mlađi ozdraviše, a sad mene uhvati ... neće me ovaj februar nikako ....

Prvo sam morao da vadim 2 zuba zbog proteze ... tu sam ležao par dana ... pa samo što me je to prošlo, neka dječurlija mi postavi zamku, padnem i razbijem se ko veliki ( ali zato čim ih budem video, samo ću da upalim brisače i pun gas pa makar završio na robiju )
Pa i to prođe, izraste mi herpes na usta ...
pa i to zaraste, sad opet bronhitis ...

Ne ide mi ovaj ferbuar nikako ...

...qq....šta tebe snađe:eek:
...al' eto vidiš sve se može i zna kad se mora....proći će to, pa ćeš posle da
se sećaš tih situacija, i neke će ti biti smešne veruj mi....
...ajd' ozdravi brzo...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back