Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobro veče;)
...neka si ti fino pila kafu i ručala...a keša će biti, pu,pu, da ne ureknemo:D

...danas sam kao ovo vreme, ili mi ovo vremen stvara takvo raspoloženje,
depresivno....:(, i ništa mi nije kako sam palnirala, i nikad ne mogu ništa
ko ostali svet...i nešto mi je dosta, svega baš:sad2:

To se samo tako kaže, u ovu kafanu... dođe neko psihopatičkog raspoloženja i počne da preti gostima... a gosti ga zblanuto gledaju i nemaju pojma ni ko je, ni šta je... ni kome se obraća. Al već posle par trenutaka skontaju da je dotični "gost" ima podstanare u glavi, sa kojima komunicira svakodnevno i na redovnoj bazi nije svestan kada neki od njih dolaze, ili odlaze. Iz tog razloga on baza po forumskim kafanama i traži svoje imaginarne prijatelje... ako ih i ne nađe, uvek nekim čudnim slučajem stekne nove... :roll:
Tužno, ali istinito.

Odoh da meditiram... :neutral:

Ima svakakvih likova, ne treba se zbog takvih opterećivati. Ako postanu neprijatni tu je dobro staro spominjanje rodbine. :D

Sad će naš bata Prle da pusti neku 'ziku, pa da uživamo. :)

Ih, kad je to bilo. :rumenko: Još prošle godine.
A u međuvremenu... :rumenko: Bio sam neozbiljan. Nakratko... :rumenko:
:D
Gde si ti Najviši, nikako da se sretnemo u kafani?

Odavno, majku mu... toga se ni Gandalf ne bi setio... :mrgreen:

Neozbiljan? :rumenko: Pricao si joj vicOve za vreme koitusa? :rumenko:

Tesko da ces me sresti ako samo zaredas po kafanama. Pozoves, dogovorimo se, pa se vidimo. Inace si k'o ovaj iz jecine... basne. :hahaha:

Odavno, majku mu... toga se ni Gandalf ne bi setio... :mrgreen:

Neozbiljan? :rumenko: Pricao si joj vicOve za vreme koitusa? :rumenko:

Tesko da ces me sresti ako samo zaredas po kafanama. Pozoves, dogovorimo se, pa se vidimo. Inace si k'o ovaj iz jecine... basne. :hahaha:

Ne čačkam, konstatovao sam da mi se "istorija" uvek ponavlja, po manje, više istom scenariju, i to je to. :)
Neozbiljan u postavljanju zahteva, fleksibilan je bolja reč. :)

Prošli put sam probao neku navrat-nanos varijantu, ali moramo se dogovoriti ranije, da bi svi mogli da dođu.

Ne čačkam, konstatovao sam da mi se "istorija" uvek ponavlja, po manje, više istom scenariju, i to je to. :)
Neozbiljan u postavljanju zahteva, fleksibilan je bolja reč. :)

Prošli put sam probao neku navrat-nanos varijantu, ali moramo se dogovoriti ranije, da bi svi mogli da dođu.

Menjaj istoriju, bre... rusi tradicije. :rtfm:
Ti je pisi.

Nije ti to Cvetkovic-Macek, dacho... nema tu uslova. Kompromisi...
Ne postavljaj uslove, vec se prilagodi... ako to radi i druga strana, u razumnoj meri, naravno, eto necega sto moze biti ozbiljno.

Navrat nanos se ne mozemo ni na forumu skupiti. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back