- Poruka
- 24.624
de ste? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, i ništa mi nije kako sam palnirala, i nikad ne mogu ništa

To se samo tako kaže, u ovu kafanu... dođe neko psihopatičkog raspoloženja i počne da preti gostima... a gosti ga zblanuto gledaju i nemaju pojma ni ko je, ni šta je... ni kome se obraća. Al već posle par trenutaka skontaju da je dotični "gost" ima podstanare u glavi, sa kojima komunicira svakodnevno i na redovnoj bazi nije svestan kada neki od njih dolaze, ili odlaze. Iz tog razloga on baza po forumskim kafanama i traži svoje imaginarne prijatelje... ako ih i ne nađe, uvek nekim čudnim slučajem stekne nove...
Tužno, ali istinito.
Odoh da meditiram...![]()

Još prošle godine.
Bio sam neozbiljan. Nakratko...
Gurnuta sam na taj led... ybg, bio je tanak...
A što bi se svađali... kao da ne umemo ništa drugo da radimo... svašta s tobom...
To sa Dačom nije ništa novo... stare rane krvare.![]()

Ih, kad je to bilo.Još prošle godine.
A u međuvremenu...Bio sam neozbiljan. Nakratko...
![]()
Gde si ti Najviši, nikako da se sretnemo u kafani?

Pricao si joj vicOve za vreme koitusa? 

Odavno, majku mu... toga se ni Gandalf ne bi setio...
Neozbiljan?Pricao si joj vicOve za vreme koitusa?
Tesko da ces me sresti ako samo zaredas po kafanama. Pozoves, dogovorimo se, pa se vidimo. Inace si k'o ovaj iz jecine... basne.![]()

Ne čačkam, konstatovao sam da mi se "istorija" uvek ponavlja, po manje, više istom scenariju, i to je to.
Neozbiljan u postavljanju zahteva, fleksibilan je bolja reč.
Prošli put sam probao neku navrat-nanos varijantu, ali moramo se dogovoriti ranije, da bi svi mogli da dođu.

Mene svađa inspiriše...
Ali, ja sam sva naopaka... ne važim se... ako razum uzimate kao bitan faktor.
Jel ti to vređaš... basne...![]()