Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tim gore ako je trajno stanje...

Loš tajming... preforsiraćeš se, čoveče... :lol:

Takmičarska sezona, ide se iz utakmice u utakmicu, a rezultati loši, porazi se nižu. Napad k'o napad, taj deo tima ionako nije nosilac igre, igra se zasniva na solidnoj vezi i jakoj odbrani, odbrana nije loša, uigrani su, samo su problem ofanzivni bekovi, suviše često se zaleću u napad i ne vraćaju se na vreme na svoje pozicije, što protivniku otvara prostor za opasne kontranapade. :D

Ozbiljno, nije to samo tajming, kao da sam pao s Marsa. :)

Takmičarska sezona, ide se iz utakmice u utakmicu, a rezultati loši, porazi se nižu. Napad k'o napad, taj deo tima ionako nije nosilac igre, igra se zasniva na solidnoj vezi i jakoj odbrani, odbrana nije loša, uigrani su, samo su problem ofanzivni bekovi, suviše često se zaleću u napad i ne vraćaju se na vreme na svoje pozicije, što protivniku otvara prostor za opasne kontranapade. :D

Ozbiljno, nije to samo tajming, kao da sam pao s Marsa. :)

Ondak ti je strategija loša... menjaj odbrambene igrače, ili vezne... ne razumem se u to... :(
A bekove na klupu, da odmore jednu sezonu... :rtfm:

Evo ti pesmice... i laku noć... :lol:

...uuu bre crni dačo... postoji samo jedan način da razbiješ maler...:)
Svaki savet je dobrodošao, inače napuštam građevinske radove i odlazim u manastir. :D
Ondak ti je strategija loša... menjaj odbrambene igrače, ili vezne... ne razumem se u to... :(
A bekove na klupu, da odmore jednu sezonu... :rtfm:
Evo ti pesmice... i laku noć... :lol:
Budem li tako pretumbavao tim, ispašćemo iz lige, a ta selidba u niži rang bi bila katastrofa za klub, raspao bi se.

Treba napraviti pauzu, u pravu si, to skakanje sa-na ničemu ne vodi. :)

El vi to o ljubavi? :D

Nije ljubav fudbalska utakmica........fali lopta. :lol:
Fale crnci u napadu, ma u čitavom timu, crnaca nikad dosta. :D
Srce je lopta u toj igri. :neutral:
Poigravanje je najgore. Nije samo bolno, nego iscrpljuje.

..DOBAR DAN...ja šljegla, što bi rekli ovi odakle sam došla...
...hladno?!...ne znate vi što je hladnoća...'ebo te, minus hiljadu...STRAŠNO...kako onaj narod funkcioniše nije mi jasno...ruke su mi do krvi ispucale, bile su gole eto toliko da namjestim Anji šal ili kapu...
...inače Milika i Milojka su dobro...i dobri domaćini...svako jutro nas je čekala svježa varenika i domaći hljeb od heljde...

..DOBAR DAN...ja šljegla, što bi rekli ovi odakle sam došla...
...hladno?!...ne znate vi što je hladnoća...'ebo te, minus hiljadu...STRAŠNO...kako onaj narod funkcioniše nije mi jasno...ruke su mi do krvi ispucale, bile su gole eto toliko da namjestim Anji šal ili kapu...
...inače Milika i Milojka su dobro...i dobri domaćini...svako jutro nas je čekala svježa varenika i domaći hljeb od heljde...

....dobro ti nama došla:heart:
....a ipak ste vi uživale....pa neka je i bilo malo hladno...;);)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back