Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta da ti sada kazem.
Ne znam ni sta bi trebao da ti kazem...da li je vrijedno.
Ako nisi klon,sto jesi onda nemam razlog ni da ti odgovorim...posto nemas veze o cemu se radi.
Ako te vec interesuje...a moslis da si dorastao poznavanju situacije onda se javi sa pravog nika ;).

I nemoj ovo shvatiti kao provokaciju...ja nisam po prirodi provokator ;).
Samo opusteno...bar po vremenu starosti nika nisi zreo za sirenje pitanja teorije zavjere.
To zakljucujem po tvom pitanju : I KO TE POSLAO OVDE A?GUKNI...

aj ne seri majke ti... :lol: idi kod strine pa nek ti izdeklamuje ko sam ja pa me udostoji pravog odgovora ako umes.... ako ne umesh chibe od jece samo ja smem da joj pomeram nerve :lol:

a sta tebe zabole za nju? uostalom sta konachno i mene zabole al ja nisam mod pa da ovakvim postovima provociram korisnika.... i ko te poslao ovde a? gukni....

aj ne seri majke ti... :lol: idi kod strine pa nek ti izdeklamuje ko sam ja pa me udostoji pravog odgovora ako umes.... ako ne umesh chibe od jece samo ja smem da joj pomeram nerve :lol:

Vidis... nekada se mozemo i sloziti.
Evo, da ti opet napisem post koji su danas revnosno obrisale baba sere...
Sustina: nemam nista protiv onoga sto radis. Kakav nivo drze moderatori, posebno taj, vec je opisano u mom potpisu.
Zna se ciji je on mali, i uz ciju suknju ide. Irelevantan sto se tice jacine oponencije. Pomnozen sa nulom. Ali uz obilato pozivanje na imunitet. Opet, pogledati link ka postu u potpisu. (Da ne zaboravim da se zahvalim administraciji sto drzi do nivoa ovog foruma i azurno resava taj incident. Kakav to primer daje korisnicima? :think:)

Elem, back to subject: ono sto prezirem kod tebe je nacin na koji ih napadas. Obican ulicni prostakluk, kad uklonis znakove interpunkcije.
A meni se gade ljudi koji zenama ne mogu parirati nikako drugacije nego ih qrvama nazvati. Pa cak i da jesu qrve. Dozvolio si da ti izbiju iz ruku jedini argument kojim si ih mogao mlatiti: nivo. Sad te oni mogu sa punim pravom nazvati sljamom. Prosta jednacina, bez nepoznatih.
Nakon toga si dozvolio da svi vide da si beskicmenjak zavisan od foruma. I da zeleni znaju da ces kad-tad opet doci da ih u guzicu ljubis. Njihovo je samo da te banuju, gomilu puta i bez ikakvog razloga. Ti ces SIGURNO opet doci na to korito... cim ozednis. Razumes?

Mislis da si im time nesto naskodio?... Ili si sebi?

Meni ne mozes nista, i svaki put cu te otresti 1-na-1, svestan si toga. Vec sam to jednom odradio, i vise nemam neki motiv. Zato me ne cackaj. Na zicer cekam ovoga sa imunitetom.

Jednu stvar shvati: da nam je neprijatelj zajednicki. Zeleni kojima je ovde mesto koliko i meni u nuklearnom institutu. Koji svoje frustracije kroz forum izbacuju. Kojima je ciscenje onoga sto izbalegamo smisao bitisanja. Bio si u vojsci, znas kakvog su mentalnog sklopa desetari? Povuci paralelu.

A ono sto ti licno zameram ti jasno iznesoh.

Vidis... nekada se mozemo i sloziti.
Evo, da ti opet napisem post koji su danas revnosno obrisale baba sere...
Sustina: nemam nista protiv onoga sto radis. Kakav nivo drze moderatori, posebno taj, vec je opisano u mom potpisu.
Zna se ciji je on mali, i uz ciju suknju ide. Irelevantan sto se tice jacine oponencije. Pomnozen sa nulom. Ali uz obilato pozivanje na imunitet. Opet, pogledati link ka postu u potpisu. (Da ne zaboravim da se zahvalim administraciji sto drzi do nivoa ovog foruma i azurno resava taj incident. Kakav to primer daje korisnicima? :think:)

Elem, back to subject: ono sto prezirem kod tebe je nacin na koji ih napadas. Obican ulicni prostakluk, kad uklonis znakove interpunkcije.
A meni se gade ljudi koji zenama ne mogu parirati nikako drugacije nego ih qrvama nazvati. Pa cak i da jesu qrve. Dozvolio si da ti izbiju iz ruku jedini argument kojim si ih mogao mlatiti: nivo. Sad te oni mogu sa punim pravom nazvati sljamom. Prosta jednacina, bez nepoznatih.
Nakon toga si dozvolio da svi vide da si beskicmenjak zavisan od foruma. I da zeleni znaju da ces kad-tad opet doci da ih u guzicu ljubis. Njihovo je samo da te banuju, gomilu puta i bez ikakvog razloga. Ti ces SIGURNO opet doci na to korito... cim ozednis. Razumes?

Mislis da si im time nesto naskodio?... Ili si sebi?

Meni ne mozes nista, i svaki put cu te otresti 1-na-1, svestan si toga. Vec sam to jednom odradio, i vise nemam neki motiv. Zato me ne cackaj. Na zicer cekam ovoga sa imunitetom.

Jednu stvar shvati: da nam je neprijatelj zajednicki. Zeleni kojima je ovde mesto koliko i meni u nuklearnom institutu. Koji svoje frustracije kroz forum izbacuju. Kojima je ciscenje onoga sto izbalegamo smisao bitisanja. Bio si u vojsci, znas kakvog su mentalnog sklopa desetari? Povuci paralelu.

A ono sto ti licno zameram ti jasno iznesoh.

cek.. jel se ti to meni qao vazelinishesh priznajuci da si qoqodaljqa koja ne moze da im naudi niqaqo pa ti ja trebam, il me qao qarash da se ja qao opet shatro shmrc postidim od tvojih shmrc humanih rechi volino tupava... :lol:

dechaq... fumare bre... idi sa tim licemerjem kod kokoshaqa kod kojih to prolazi a meni se skidaj s qurtza ako ne umesh da ko choveq nastupish....i ko shto niqad nisi umeo... i ko shto niqad necesh umeti. a znash sto. jer si inferioran za mene u svaqom pogledu i zato radish sve to shto radish.

a ono za majqu siso... to sve moje psovqe kad se saberu i pomnozhe sa 1000 i dignu na qub ne mogu da zamene kolika si ljiga a i ta koja ti je reqla to da qazhesh... za onu umrlu devojqu necu a da vam kazhem vishe jer niste bre dostojni i mog pogleda a kamoli ijedne rechi...

aj sad shluss i da te vidim qaqo skidash maqar jednog moderatora...mozesh i modeartorqu aqo imash sa chim da je impresionirash.... :roll:

ajde idite kad ste jaqi tolqo pa skinite modeartora nekog... sise jedne. osh ti nabrojim spisak ko je odavde otisho zbog qurchenja kao shto ovaj tvoj qvazi pratilac radi mesecima... samo ti chini medvedju uslugu i pravi te blesavijom no shto jesi....

ja uveq radim ovo sam... radim argumentima a vi radite sa konstantnim proseravanjima.... kada promenite koncept i imate pametnu logistiqu mozda i uspete neshto... do tad ste navijachkim rechniqom u ciganima....

cek.. jel se ti to meni qao vazelinishesh priznajuci da si qoqodaljqa koja ne moze da im naudi niqaqo pa ti ja trebam, il me qao qarash da se ja qao opet shatro shmrc postidim od tvojih shmrc humanih rechi volino tupava... :lol:

dechaq... fumare bre... idi sa tim licemerjem kod kokoshaqa kod kojih to prolazi a meni se skidaj s qurtza ako ne umesh da ko choveq nastupish....i kos shto niqad nisi umeo... i ko shto niqd necesh umeti. a znash sto. jer si inferioran za mene u svaqom pogledu i zato radish sve shto radish.

a ono za majqu siso... to sve moje psovqe kad se saberu i pomnozhe sa 1000 i dignu na qub ne mogu da zamene kolika si ljiga a i ta koja ti je reqla to da qazesh... za onu umrlu devojqu necu a da vam kazhem vishe jer niste bre dostojni i mog pogleda a kamoli ijedne rechi...

aj sad shluss i da te vidim qaqo skidash maqar jednog moderatora...mozesh i modeartorqu aqo imash sa chim da je impresionirash.... :roll:

Eto, o tome ti pricam... Vec sam te otresao jednom. Svestan si toga.
A ovo je prvi i poslednji put da sam nesto razumno pokusao da ti kazem.
I tako ce biti. Ja drzim do reci. Sto je tebi nepoznata teritorija.

Na ovaj primitivni zargon i recnik polupismenih ovcara nemam sta da ti odgovorim. Sam si sebi sve rekao.
Idi, "skidaj" moderatore... to si mogao dok demencija nije maha uzela.
Idi, reci im kako su sve qrve koje ne zasluzuju ni da ti popuse.
Idi, elokvencijo. Mlati, lamentiraj, impresioniraj.
I na kraju ukapiraj: sad si samo klovn. Tuzni.
Koga svi izbegavaju kao nekog agresivnog klosara na ulici, okrecuci glavu na drugu stranu zapusenog nosa...

Cak ne zelim ni da te sakatim ovog puta. Nije mi zabavno.
Ipak si mator, senilan. Vidljivo dementan. Sigurno impotentan. Nevidjeno prepotentan.
I bez ikakvog dodira sa realnoscu.
Ne treba mi neki ucen papir da to vidim. A tebi ne treba neki ucen papir da se to vidi.

Slobodan si. Lutaj virtuelnim prostranstvima Krstarice u kojima mislis da carujes...
Ja idem da uzivam u zivotu koji postoji van ovog Velikog Brata... cuvaj mi forum. Ipak se ti ovde pitas, zar ne? Koliko i pijan sa gacama...

:bye: .
Pozdravlja te volina... elokvencijo. Veruj mi da mi je neobicno drago sto nismo isti nivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back