Vidis... nekada se mozemo i sloziti.
Evo, da ti opet napisem post koji su danas revnosno obrisale baba sere...
Sustina: nemam nista protiv onoga sto radis. Kakav nivo drze moderatori, posebno taj, vec je opisano u mom potpisu.
Zna se ciji je on mali, i uz ciju suknju ide. Irelevantan sto se tice jacine oponencije. Pomnozen sa nulom. Ali uz obilato pozivanje na imunitet. Opet, pogledati link ka postu u potpisu. (Da ne zaboravim da se zahvalim administraciji sto drzi do nivoa ovog foruma i azurno resava taj incident. Kakav to primer daje korisnicima?

)
Elem, back to subject: ono sto prezirem kod tebe je nacin na koji ih napadas. Obican ulicni prostakluk, kad uklonis znakove interpunkcije.
A meni se gade ljudi koji zenama ne mogu parirati nikako drugacije nego ih qrvama nazvati. Pa cak i da jesu qrve. Dozvolio si da ti izbiju iz ruku jedini argument kojim si ih mogao mlatiti: nivo. Sad te oni mogu sa punim pravom nazvati sljamom. Prosta jednacina, bez nepoznatih.
Nakon toga si dozvolio da svi vide da si beskicmenjak zavisan od foruma. I da zeleni znaju da ces kad-tad opet doci da ih u guzicu ljubis. Njihovo je samo da te banuju, gomilu puta i bez ikakvog razloga. Ti ces SIGURNO opet doci na to korito... cim ozednis. Razumes?
Mislis da si im time nesto naskodio?... Ili si sebi?
Meni ne mozes nista, i svaki put cu te otresti 1-na-1, svestan si toga. Vec sam to jednom odradio, i vise nemam neki motiv. Zato me ne cackaj. Na zicer cekam ovoga sa imunitetom.
Jednu stvar shvati: da nam je neprijatelj zajednicki. Zeleni kojima je ovde mesto koliko i meni u nuklearnom institutu. Koji svoje frustracije kroz forum izbacuju. Kojima je ciscenje onoga sto izbalegamo smisao bitisanja. Bio si u vojsci, znas kakvog su mentalnog sklopa desetari? Povuci paralelu.
A ono sto ti licno zameram ti jasno iznesoh.