Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Instinkt se ne gasi vremenom... a bebe rastu... i nisu više bebe... Nekako mnogo brzo prođe.. ne znaju ljudi, dok ne proleti... z:(

Necu vise da vas smaram sas moju krizu drugog punoletstva, ali najgore je kada mozak ne prati telo, kada telo stari, a mozak to ne shvata,kao u mom slucaju....... da mogu zivela bih samo izmedju 18 i 25.
Eto i ja rekoh javno i razmisljam da li da uteknem ili ne? z:lol:

A mozda dođu i nove bebe....:sanke:

To je bio samo trenutak slabosti... već sam se predomislila... :lol:

Nespavanje, pelene, oće kaki, neće kaki... nešto boli, ne znaš šta boli, a plače kao da boli... umusio se, mora da ima temeraturu... danas je nervozan, ne diraj ga i moli boga da odspava duže od sat vremena da stignem nešto da završim... ybt, dubak sam i u wc vukla... neka hvala.

A sad sve ovo mogu da obrišem za jedan bebeći osmeh... :rida:

To je bio samo trenutak slabosti... već sam se predomislila... :lol:

Nespavanje, pelene, oće kaki, neće kaki... nešto boli, ne znaš šta boli, a plače kao da boli... umusio se, mora da ima temeraturu... danas je nervozan, ne diraj ga i moli boga da odspava duže od sat vremena da stignem nešto da završim... ybt, dubak sam i u wc vukla... neka hvala.

A sad sve ovo mogu da obrišem za jedan bebeći osmeh... :rida:

ma, još jedno 2 komada, sta ti fali...z:mrgreen:

Necu vise da vas smaram sas moju krizu drugog punoletstva, ali najgore je kada mozak ne prati telo, kada telo stari, a mozak to ne shvata,kao u mom slucaju....... da mogu zivela bih samo izmedju 18 i 25.
Eto i ja rekoh javno i razmisljam da li da uteknem ili ne? z:lol:

Moj mozak je oduvek stariji od tela... telo je to koje ne prati... Tebe su godine uhvatile nespremnu... :lol:
Ček da dođemo u četrdesete... kukaćemo za tridesetima... tako to obično ide... poenta je samo se prilagoditi... z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back