gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
hihihi...ma pravo da ti kazem....osjecam se bolje nego u prvoj polovini...![]()
Ok... ja sam moj komentar obrisala...

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hihihi...ma pravo da ti kazem....osjecam se bolje nego u prvoj polovini...![]()

Ma ja sam se nešto raspilavila zbog nekih drugih stvari... mene vreme asocira samo na bebe... i koliko malo vremena mi je ostalo za razmišljanje... Eto, rekoh... i utekoh...![]()

ja sam takoreći u prvoj mladosti...
, srecom pa sam rodjena u drugoj polovini godine. Egzekucija tek sledi. 
Mozda se i utesim, srecom pa sam rodjena u drugoj polovini godine. Egzekucija tek sledi.
![]()

Kakve bebe?
Ti si imala dve bebe, koje sada mucis sa matematikom u sred raspusta...........ili je to mama spremala gradivo za svoju dusu.![]()

daj ždrebe, ne padaj u depresiju...![]()

Instinkt se ne gasi vremenom... a bebe rastu... i nisu više bebe... Nekako mnogo brzo prođe.. ne znaju ljudi, dok ne proleti...![]()

Instinkt se ne gasi vremenom... a bebe rastu... i nisu više bebe... Nekako mnogo brzo prođe.. ne znaju ljudi, dok ne proleti...![]()

A mozda dođu i nove bebe....![]()

To je bio samo trenutak slabosti... već sam se predomislila...
Nespavanje, pelene, oće kaki, neće kaki... nešto boli, ne znaš šta boli, a plače kao da boli... umusio se, mora da ima temeraturu... danas je nervozan, ne diraj ga i moli boga da odspava duže od sat vremena da stignem nešto da završim... ybt, dubak sam i u wc vukla... neka hvala.
A sad sve ovo mogu da obrišem za jedan bebeći osmeh...![]()

Necu vise da vas smaram sas moju krizu drugog punoletstva, ali najgore je kada mozak ne prati telo, kada telo stari, a mozak to ne shvata,kao u mom slucaju....... da mogu zivela bih samo izmedju 18 i 25.
Eto i ja rekoh javno i razmisljam da li da uteknem ili ne?![]()

Moj mozak je oduvek stariji od tela... telo je to koje ne prati... Tebe su godine uhvatile nespremnu...
Ček da dođemo u četrdesete... kukaćemo za tridesetima... tako to obično ide... poenta je samo se prilagoditi...![]()
imam jos 10 godina, 9 meseci i 13 dana do prve cetvorke. 
ma, još jedno 2 komada, sta ti fali...![]()

Jeco, aj nesto veselijeimam jos 10 godina, 9 meseci i 13 dana do prve cetvorke.
![]()

Možda nas do tada i opiči neka kometa... koj će ga znati...
![]()
I svi cemo pred Jehovu, mladi, lepi i u najboljim godinama, onim koje sami izaberemo. 
I svi cemo pred Jehovu, mladi, lepi i u najboljim godinama, onim koje sami izaberemo.
![]()
... eto, ima nešto dobro i u tome...