Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Meni nije hladno ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takođe..

Ja sam uvek bio poznat i tražen među ženama
Shushu mi je snajka, ona je prekjuče stigla sa mojim kumom ...
A sofffy sam upoznao isto preko krstarice ...
Čak sam i shushu upoznao preko foruma, pa onda upoznao mog kuma sa njom i eto sad žive zajedno ..
Nekada davno smo svi mi na forumu imali neke skupove po Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i ostalim mestima![]()
..vidiš kako sam je namirisala...
...jao, nas dvije plavuše i putešestvije...asvaltiraju nešto poslije Sutomora, pa smo stajale dva sata...pa onda mlati po Baru, ja i moja orijentacija, a kćer još gora...maloprije došla...
...a pošto sutra idemo u Podgoricu (autobusom), sad farbanje, nokti...sređivanje...tamo sam odrasla, treba da se vidim sa dosta ljudi...i tako...dovešću i onu mlađu sutra, dosta je i njoj bilo...kučka neće kući, kao da je bijem ovamo...

....sredi se, pa oni koji te vole, biće srećni, dušmani će

neka, neka, tako i treba...a za ovo dvoje mi je baš drago, ako je tako...

..vidiš kako sam je namirisala...
...jao, nas dvije plavuše i putešestvije...asvaltiraju nešto poslije Sutomora, pa smo stajale dva sata...pa onda mlati po Baru, ja i moja orijentacija, a kćer još gora...maloprije došla...
...a pošto sutra idemo u Podgoricu (autobusom), sad farbanje, nokti...sređivanje...tamo sam odrasla, treba da se vidim sa dosta ljudi...i tako...dovešću i onu mlađu sutra, dosta je i njoj bilo...kučka neće kući, kao da je bijem ovamo...

... zabrinjavaš me 

Mogla si da pustis i "El Condor Pasa"...![]()

). Da bi izbegao popunjavanje kvadrature plavim Arapima i neubedljivim duhovima a la drug Raja, a da zeMski svet ne bi dosao maskiran samo u masku za spavanje k'o u domacim "slobodnijim" filmovima, predlazem da se tematizuje nas dzet-set. Neka svako lepo odabere svog omiljenog politicara, pevaljku, ekonomistu, 
) kako se bacaju topovski udari tako da popucaju soferke na gorepomenutom bemveju.
)

...zayebljiva, gde iskopa ovu lepu retardiranu pesmicu...![]()

... kad ne prica podobno...Jako nervira kad se svi mediji uoci velikih praznika dohvate da gnjave o lepoti i znacaju istih: svake godine iste glupe price i isti glupi kadrovi. Redovno je tu slika Novogodisnjeg vasara sa Perperom u krupnom planu, neki ortak tu negde valja jelke iz lokalnog parka i anketa sa balavurdijom koja se redovno "veoma jako obraduje najludjoj noci". A otkud im uopste ideja da je to najludja noc? Redovno mi se tokom godine desi najmanje sedam ludjih noci. Zato ove godine apelujem na nadlezne da nadmase sami sebe i naprave stvarno najludju noc. Moj predlog je tematska zurka, maskenbal k'o u KST-u (ove godine su tamo bili Bred & Andja sa sve decom!). Da bi izbegao popunjavanje kvadrature plavim Arapima i neubedljivim duhovima a la drug Raja, a da zeMski svet ne bi dosao maskiran samo u masku za spavanje k'o u domacim "slobodnijim" filmovima, predlazem da se tematizuje nas dzet-set. Neka svako lepo odabere svog omiljenog politicara, pevaljku, ekonomistu,
svesteno lice, optuzenog za ratni ili mirnodopski zlocin, voditelja... da napunimo gajbu laznim dzet-setom. Ionako je bolji od naseg pravog.
Elem, u skladu sa maskom mora ici i ponasanje, to je jedino pravilo. Sta onda imamo?
- onome koga uopste ne mirises, a moras ga pozvati jer se jaaaako lozis na njegovu sestru, ti predlozi da bude Ratko Mladic ili Dragan Dabic; cim dodje ti ga sakrij u ostavu iza dzaka brasna/secera ili u kacu sa kupusom.
- ako neko nema gde da ostavi svoju nejac nek' se maskira u nekoga oko koga ce uvek biti deca, recimo u Mandu. Opciono, vladiku Pahomija.
- pored njega nek' uvek bude neko ko ce da pazi da se toj deci ne daju kojekakve halucinogene supstance ili tecnost bogata promilima, adekvatno maskiran u Ivicu Dacica.
- ortak koji donosi petarde, vatromete i ostale puckalice nek' bude Milorad (Legija) Ulemek.
- dosadni kolega s posla koji uspeva pricom da natera freske da placu i prica jedinom zainteresovanom (i usled kolicine alkohola obeznanjenom) gostu o svom poslu ce biti idealan Kostunica.
- zeMske koje niko u stvari i ne poznaje, a sa sobom ih je u svom bemveju dovukao dobrostojeci poznanik zarad posleponocnog omascivanja, bice idealne Seke Aleksic ili Jelene Karleuse. Uopste ne moraju da budu obavestene o tematskoj zurci, svakodnevno su u toj ulozi.
Eto tako, skupili smo jezgro ekipe. Sta se dalje desava?
DakleM, dvajestri i petnajs minuta je; svi su natopljeni k'o sundjer (bob kockalone).
Legija uci Karleusu (kakvog crnog Dragana?!) kako se bacaju topovski udari tako da popucaju soferke na gorepomenutom bemveju.
Isidora Bjelica se davi u sendvicima.
Ruska Jakic i Suzana Mancic su, ocekivano, same i sa visine posmatraju raju, nalakcene na akvarijum u koji bljuje Djule. Zgrazavaju se, prikladno.
Zarko Korac i Severina nose sarmu Ratku Mladicu u podrum. ("Underground" sistem.)
Mirko Cvetkovic u ponoc urla pijano "ho-ho-ho" i deli simbolicne poklone (otkazi?).
Vlado Georgijev smrca jer je u majici kratkih rukava isao po jos piva i koka-kole.
Vlade Divac mora filmski da ljubi Snezanu Dakic jer je tri puta zaredom ispao fota.
Dzej, Olivera Kovacevic i Boris Tadic povracaju preko terase na komsijine difenbahije.
.....
Prekid filma. Jutro.
Imal' ko ideju sta se desavalo sa ostatkom ekipe?!
I u koga ste se maskirali, bre?! Nikog ne prepoznah...![]()

Meni prvo treba maska, znam ko ću da budem... ima li gde nekog sponzora?![]()

Stize ticu snajper...... kad ne prica podobno...

Ima ovaj s bemvejom...![]()