Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Meni nije hladno ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 takođe..
 takođe..

Ja sam uvek bio poznat i tražen među ženama
Shushu mi je snajka, ona je prekjuče stigla sa mojim kumom ...
A sofffy sam upoznao isto preko krstarice ...
Čak sam i shushu upoznao preko foruma, pa onda upoznao mog kuma sa njom i eto sad žive zajedno ..
Nekada davno smo svi mi na forumu imali neke skupove po Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i ostalim mestima
..vidiš kako sam je namirisala...
...jao, nas dvije plavuše i putešestvije...asvaltiraju nešto poslije Sutomora, pa smo stajale dva sata...pa onda mlati po Baru, ja i moja orijentacija, a kćer još gora...maloprije došla...
...a pošto sutra idemo u Podgoricu (autobusom), sad farbanje, nokti...sređivanje...tamo sam odrasla, treba da se vidim sa dosta ljudi...i tako...dovešću i onu mlađu sutra, dosta je i njoj bilo...kučka neće kući, kao da je bijem ovamo...

....sredi se, pa oni koji te vole, biće srećni, dušmani će
....sredi se, pa oni koji te vole, biće srećni, dušmani će

neka, neka, tako i treba...a za ovo dvoje mi je baš drago, ako je tako...

..vidiš kako sam je namirisala...
...jao, nas dvije plavuše i putešestvije...asvaltiraju nešto poslije Sutomora, pa smo stajale dva sata...pa onda mlati po Baru, ja i moja orijentacija, a kćer još gora...maloprije došla...
...a pošto sutra idemo u Podgoricu (autobusom), sad farbanje, nokti...sređivanje...tamo sam odrasla, treba da se vidim sa dosta ljudi...i tako...dovešću i onu mlađu sutra, dosta je i njoj bilo...kučka neće kući, kao da je bijem ovamo...

... zabrinjavaš me
 ... zabrinjavaš me 

Mogla si da pustis i "El Condor Pasa"...

). Da bi izbegao popunjavanje kvadrature plavim Arapima i neubedljivim duhovima a la drug Raja, a da zeMski svet ne bi dosao maskiran samo u masku za spavanje k'o u domacim "slobodnijim" filmovima, predlazem da se tematizuje nas dzet-set. Neka svako lepo odabere svog omiljenog politicara, pevaljku, ekonomistu,
). Da bi izbegao popunjavanje kvadrature plavim Arapima i neubedljivim duhovima a la drug Raja, a da zeMski svet ne bi dosao maskiran samo u masku za spavanje k'o u domacim "slobodnijim" filmovima, predlazem da se tematizuje nas dzet-set. Neka svako lepo odabere svog omiljenog politicara, pevaljku, ekonomistu, 
 ) kako se bacaju topovski udari tako da popucaju soferke na gorepomenutom bemveju.
) kako se bacaju topovski udari tako da popucaju soferke na gorepomenutom bemveju. )
)

...zayebljiva, gde iskopa ovu lepu retardiranu pesmicu...

... kad ne prica podobno...
... kad ne prica podobno...Jako nervira kad se svi mediji uoci velikih praznika dohvate da gnjave o lepoti i znacaju istih: svake godine iste glupe price i isti glupi kadrovi. Redovno je tu slika Novogodisnjeg vasara sa Perperom u krupnom planu, neki ortak tu negde valja jelke iz lokalnog parka i anketa sa balavurdijom koja se redovno "veoma jako obraduje najludjoj noci". A otkud im uopste ideja da je to najludja noc? Redovno mi se tokom godine desi najmanje sedam ludjih noci. Zato ove godine apelujem na nadlezne da nadmase sami sebe i naprave stvarno najludju noc. Moj predlog je tematska zurka, maskenbal k'o u KST-u (ove godine su tamo bili Bred & Andja sa sve decom!). Da bi izbegao popunjavanje kvadrature plavim Arapima i neubedljivim duhovima a la drug Raja, a da zeMski svet ne bi dosao maskiran samo u masku za spavanje k'o u domacim "slobodnijim" filmovima, predlazem da se tematizuje nas dzet-set. Neka svako lepo odabere svog omiljenog politicara, pevaljku, ekonomistu,
svesteno lice, optuzenog za ratni ili mirnodopski zlocin, voditelja... da napunimo gajbu laznim dzet-setom. Ionako je bolji od naseg pravog.
Elem, u skladu sa maskom mora ici i ponasanje, to je jedino pravilo. Sta onda imamo?
- onome koga uopste ne mirises, a moras ga pozvati jer se jaaaako lozis na njegovu sestru, ti predlozi da bude Ratko Mladic ili Dragan Dabic; cim dodje ti ga sakrij u ostavu iza dzaka brasna/secera ili u kacu sa kupusom.
- ako neko nema gde da ostavi svoju nejac nek' se maskira u nekoga oko koga ce uvek biti deca, recimo u Mandu. Opciono, vladiku Pahomija.
- pored njega nek' uvek bude neko ko ce da pazi da se toj deci ne daju kojekakve halucinogene supstance ili tecnost bogata promilima, adekvatno maskiran u Ivicu Dacica.
- ortak koji donosi petarde, vatromete i ostale puckalice nek' bude Milorad (Legija) Ulemek.
- dosadni kolega s posla koji uspeva pricom da natera freske da placu i prica jedinom zainteresovanom (i usled kolicine alkohola obeznanjenom) gostu o svom poslu ce biti idealan Kostunica.
- zeMske koje niko u stvari i ne poznaje, a sa sobom ih je u svom bemveju dovukao dobrostojeci poznanik zarad posleponocnog omascivanja, bice idealne Seke Aleksic ili Jelene Karleuse. Uopste ne moraju da budu obavestene o tematskoj zurci, svakodnevno su u toj ulozi.
Eto tako, skupili smo jezgro ekipe. Sta se dalje desava?
DakleM, dvajestri i petnajs minuta je; svi su natopljeni k'o sundjer (bob kockalone).
Legija uci Karleusu (kakvog crnog Dragana?!) kako se bacaju topovski udari tako da popucaju soferke na gorepomenutom bemveju.
Isidora Bjelica se davi u sendvicima.
Ruska Jakic i Suzana Mancic su, ocekivano, same i sa visine posmatraju raju, nalakcene na akvarijum u koji bljuje Djule. Zgrazavaju se, prikladno.
Zarko Korac i Severina nose sarmu Ratku Mladicu u podrum. ("Underground" sistem.)
Mirko Cvetkovic u ponoc urla pijano "ho-ho-ho" i deli simbolicne poklone (otkazi?).
Vlado Georgijev smrca jer je u majici kratkih rukava isao po jos piva i koka-kole.
Vlade Divac mora filmski da ljubi Snezanu Dakic jer je tri puta zaredom ispao fota.
Dzej, Olivera Kovacevic i Boris Tadic povracaju preko terase na komsijine difenbahije.
.....
Prekid filma. Jutro.
Imal' ko ideju sta se desavalo sa ostatkom ekipe?!
I u koga ste se maskirali, bre?! Nikog ne prepoznah...

Meni prvo treba maska, znam ko ću da budem... ima li gde nekog sponzora?

Stize ticu snajper...... kad ne prica podobno...

Ima ovaj s bemvejom...