Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se osipa, nije ni bilo adekvatno društvo... ljubav ne zna za granice, kod mene to važi za prijatelje... ebi ga, umem da odem i u drugu krajnost... :zcepanje:
Pre ću zmiju da gajim, nego mačku... kao krajnja opcija uvek ostaje članstvo u JS... z:lol:

Ovde ti rec ionako traje koliko i leptir...
Sto? Pa macke su sebicne zivotinje, maze se kad one hoce... obicno ih drzi narod kome treba neka dominacija... kazu knjige... :mrgreen:
JS? Vidi, odavno ih ne posetih... bas cu da gvirnem... :zelenko:

Evo i mene ....

Danas sam se mnogo nervirao u saobraćaju .... valjda sam previše pravedan, tj. hoću da se ispoštuju zakoni ... barem oni koji ugrožavaju mene i druge :P

Kad vidim kakvih sve manijaka ima koji voze .... ove kazne su sve premale :lol:
Ovo sad što je u Srbiji izašlo .... milina ... extra ... trebali su jjoš veće kazne da stave :lol:

Nego dobro veče .... a sad ono standardno pitanje .... "gde ćete za novu" :lol:

Meni je više nova dosadila. Mnogo velika frka gužva i ostalo oko ničega. Oko jednog dana, nove godine. Ajd Božić, badnje veče su ok ali nova ...
Frka počinje 15 dana ranije i traje do 15 dana posle. Pola firmi neće da radi pa mi pravi probleme za narudžbe, moram da pravim veće količine narudžbi. Onda svi nešto žure, požuruju ... kao da će smak sveta posle nove ... svi oće navrat-nanos sve da završe do nove ...

Ma idi bre, leto je milina :P

...a kad se ja nerviram u saobraćaju, ti se sprdaš sa mnom...
...a za Novu...ne znam što da ti kažem...evo 6 godina je kući dočekujem...a nema gdje je nisam dočekivala...najviše volim da negdje odem, u neki hotel na 3 dana...ili 5 još bolje...sve ti drugi organizuju i spreme...i super...
...nama slavlja počinju od ovog katoličkog božića, pa svaka dva dana je nešto...meni rođendan, ćerki rođendan, mojoj mami rođendan...božić...a i posao od mog čovjeka je takav da se od nove godine najviše zaradi...
...i mene nervira što ništa ne radi do l4...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back