...dobro jutro tebi...ostalima, dobro veče...
...pitala sam...imate li kabanice...jedan fini dečko, moj komšija, mi rekao da imate

onaj za kasom mi kaže...slagao vas taj fini dečko...nemamo, imamo samo odijela...ma, nemoguće, kažem ja, nije on takav...mora da su vam prošle...i tako
Pre će biti da je ovo drugo
...a otkud meni da si ti Nemanja?
Sigurno zato što se Nemanja zove sin moje sestre od strica kojeg sam sreo samo jednom u životu

A otkud meni da si ti Jovana
htela sam jos nesto da pitam.svaki put kad dodjem u cg gledam da ne sedim svo vreme u petrovcu,vec da malo nesto procunjam i dozivim nesto novo.
tako smo isli na splavarenje na taru,
jedan dan na bojanu , ulcinj me je bas razocarao,ili ja nisam znala sta da obilazim.
jedan dan smo obisli kotor,to me je bas sokiralo,prelep je grad.
odlazak u podgoricu i u budvu se podrazumeva.
i rucak u vodi u krsu u sotonicima.
ima li neko neki predlog sta bih jos mogla da obidjem zimi.
ta reka crnojevica sta je to?
Malo te zezaju padeži

splavarenje na tari, dan na bojani

.... a kako te šokirao lep grad
Šalim se malko

, reka ( ili rijeka kako bi ovde rekli

) Crnojevića je reka i mali gradić ... reka izvire u blizini cetinja, a uliva se u Skadarsko jezero. Ako kreneš iz Budve za Podgoricu preko Cetinja, kad prođeš Cetinje ima skretanje za tamo. Ujedno, iz tog gradića možeš da produžiš za Podgoricu ( a da se ne vraćaš nazad ) i izaći ćeš put Podgorica - Petrovac

Odatle možeš i za PG i za vodu u kršu
A zanimljiva je i "plavnica" evo link
http://www.plavnica.info/ , tu je najzanimljivije brod-restoran Plavnica ....
Onda možeš da odeš i na Žabljak na skijanje, gde je najzanimljivije i gde će biti najviše ljudi. Na Žabljaku imaš Durmitor i Crno jezero. Jezero je obično zaleđeno preko zime pa možeš da se šetaš po ledu.
Pored Žabljaka imaš i Kolašin koji je ove godine dobio novu stazu za skijanje, ima renoviran hotel Bianca ( bio sam par dana, extra je skroz ). Ako odeš u Kolašin nikako nemoj da propustiš da jedeš kačamak u Savardaku ( nacionalni restoran prema putu od grada za ski centar ). Takav kačamak možeš samo tu da pojedeš i nigde više

Kombinacija krompira, kajmaka i kačamaka sa sve domaćim jogurtom ... prste da poližeš
Ako te još nešto interesuje pitaj. A posebno u vezi hrane, tu mogu da ti kažem gde ćeš da jedeš i da mi budeš zahvalna do kraja života