Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cao ljudi,jer ima neko pojma ko peva za novu godinu u palasu u petrovcu?dobila sam br tel od avetinje,ali hotel jos ne radi,ne znam kako da saznam.ja stizem u petrovac 28 i sto se mene tice mogu i sekire da padju,samo da vidim more z:mrgreen:

...ma, stalno nas bombarduju tim imenima, pojma nemam gdje ko pjeva...šta te brige, dolaziš da se odmoriš...prva noč u hotelu i onako je bzv...

ja ko svaba tra la la,nova godina,pa nova godina.saznala sam da u palasu pevaju zvonko bogdan,vesna zmijanac,zeljko samardzic i emina jahovic.ne znam ko je koje vece.meni svi odgovaraju,samo se bojim da je ispala,mozda me samo zezaju.ako nesto neko ipak sazna...

htela sam jos nesto da pitam.svaki put kad dodjem u cg gledam da ne sedim svo vreme u petrovcu,vec da malo nesto procunjam i dozivim nesto novo.

tako smo isli na splavarenje na taru,

jedan dan na bojanu , ulcinj me je bas razocarao,ili ja nisam znala sta da obilazim.

jedan dan smo obisli kotor,to me je bas sokiralo,prelep je grad.
odlazak u podgoricu i u budvu se podrazumeva.
i rucak u vodi u krsu u sotonicima.
ima li neko neki predlog sta bih jos mogla da obidjem zimi.
ta reka crnojevica sta je to?

...dobro jutro tebi...ostalima, dobro veče...
...pitala sam...imate li kabanice...jedan fini dečko, moj komšija, mi rekao da imate:mrgreen:onaj za kasom mi kaže...slagao vas taj fini dečko...nemamo, imamo samo odijela...ma, nemoguće, kažem ja, nije on takav...mora da su vam prošle...i tako

Pre će biti da je ovo drugo :)

...a otkud meni da si ti Nemanja?:mrgreen:

Sigurno zato što se Nemanja zove sin moje sestre od strica kojeg sam sreo samo jednom u životu :think:
:hahaha:
A otkud meni da si ti Jovana :whistling:

htela sam jos nesto da pitam.svaki put kad dodjem u cg gledam da ne sedim svo vreme u petrovcu,vec da malo nesto procunjam i dozivim nesto novo.

tako smo isli na splavarenje na taru,

jedan dan na bojanu , ulcinj me je bas razocarao,ili ja nisam znala sta da obilazim.

jedan dan smo obisli kotor,to me je bas sokiralo,prelep je grad.
odlazak u podgoricu i u budvu se podrazumeva.
i rucak u vodi u krsu u sotonicima.
ima li neko neki predlog sta bih jos mogla da obidjem zimi.
ta reka crnojevica sta je to?

Malo te zezaju padeži :lol:
splavarenje na tari, dan na bojani :per: .... a kako te šokirao lep grad :lol:

Šalim se malko :), reka ( ili rijeka kako bi ovde rekli :lol: ) Crnojevića je reka i mali gradić ... reka izvire u blizini cetinja, a uliva se u Skadarsko jezero. Ako kreneš iz Budve za Podgoricu preko Cetinja, kad prođeš Cetinje ima skretanje za tamo. Ujedno, iz tog gradića možeš da produžiš za Podgoricu ( a da se ne vraćaš nazad ) i izaći ćeš put Podgorica - Petrovac :)
Odatle možeš i za PG i za vodu u kršu :)

A zanimljiva je i "plavnica" evo link http://www.plavnica.info/ , tu je najzanimljivije brod-restoran Plavnica ....
Onda možeš da odeš i na Žabljak na skijanje, gde je najzanimljivije i gde će biti najviše ljudi. Na Žabljaku imaš Durmitor i Crno jezero. Jezero je obično zaleđeno preko zime pa možeš da se šetaš po ledu.

Pored Žabljaka imaš i Kolašin koji je ove godine dobio novu stazu za skijanje, ima renoviran hotel Bianca ( bio sam par dana, extra je skroz ). Ako odeš u Kolašin nikako nemoj da propustiš da jedeš kačamak u Savardaku ( nacionalni restoran prema putu od grada za ski centar ). Takav kačamak možeš samo tu da pojedeš i nigde više :mrgreen:
Kombinacija krompira, kajmaka i kačamaka sa sve domaćim jogurtom ... prste da poližeš :)

Ako te još nešto interesuje pitaj. A posebno u vezi hrane, tu mogu da ti kažem gde ćeš da jedeš i da mi budeš zahvalna do kraja života :mrgreen:

mogu samo da kazem MLJAC.
ne bih zimi da idem na zabljak zbog toga sto ce moj sin doci sa kopa,pa ne moram bas da ga vodim i na zabljak.a iskreno nije mi svejedno ni zbog voznje po snegu.videcu za tu plavnicu,zvuci interesantno.

a nemoj niko da cuje za te padeze,poznata sam da ne mogu da se iskontrolisem kad neko gresi,uvek ga ispravim.ubili bi me kad bi ovo culi.nego ja onako po vaski,da se uklopim,znas ono moje auto i tako to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back