Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nemoj... a ja vec obishla pola grada...:D usput klopala u zlatiboru, popila kafu u citiju, sad doshla i do mesta gde radim da izmenim slobodne dane a ti dzonjash doma... ccccccccc... de ti mladost prolazi avetinjo...:p

Pa dobro .... kunjao sam do 14 , pa onda malo usavršavao vožnju po jazu i polju dje su bili stonsi , pa spržio lamelu kad sam probao da odem do višnjeva , posle sam klopao u parmi , pa u neku birtiju , pa u D&R kod stadiona , pa na palačinku u skolijeri.

Sve u svemu ..... druga polovina dana je bila mnogo bolja od prve :P

Sad me evo u radnji da završim neki poslić pa na spavanje :P

e matora njegova reakcija me uopshte ne chudi... znachi, redovno mi se deshava, ali bash redovno, kad na pitanja svih onih koje zanima bilo shta vezano za mog bivsheg muza odgovorim, da reaguju chudjenjem, chesto i s dozom neverice...

normalno je imati dobre odnose sa bivsim/bivsom , pa makar samo iz razloga sto imamo decu sa njima. sto su ti odnosi normalniji toliko ce i nama zivot biti lakse a i deca ce odrastati u sto normanijem porodicnom okruzenju. kao sto ne treba dana zakon uredjuje brak, kako kaze maticar ;) tako ne treba ni da nam zivot posle braka uredjuje zakon. :):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back