Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
matora, shta god da je bash je preterao bre...

kako ne bih bio, pre 6 meseci sam okrecio stan, pola namestaja pobacao, u dvoristu na kanalizacionom sahtu ugradio klapnu i opet sve za dzabe, pre mesec dana padala kisa i opet majmuni na obilaznici pootvarali kanalizacione sahtove, da oni pokupe tu kisu, i velji vinogradi potopljeni................
ne mozes budalama objasniti da je kanalizacija za kanalizaciju a ne za atmosverske padavine........budva uopste receno, nema uredjenu kanalizacionu mrezu, posebno iz razloga nekontrolisane izgradnje gde zgradurine nicu ko pecurke ispod kise, na placu od 500 m2 podignu zgradu koja je u osnovi isto 500 m2, znaci nema dvorista, parkinga i sl a prikljuce se na postojecu kanalizacionu mrezu koja nije predvidjena za toliku vodu.....licno sam video na obilaznici, kako su sa brda doveli kanalizacionu cev od 1000 m ili od 1m u precniku i prikljucili je na vod bas za velje vinograde od 400 mmm ili 0,4 m......glupost prve vrste, umestoda su je prikljucili na vecu cev ono je prikljucili /na jedinu koja postoji,/ na manju cev i to vise nego duplo manju>>>>>>>>

nekultura zivljenja i o cemu pricati, da njima se ne potopi dvoriste bolje je potopiti desetine stanova do magistrale..........

i sta ti nije jasno helena??????????? ko ce mi sad opet kreciti stan???????...

Pa mozes uvek da dodjes kod mene i kupis kantu jupola :lol:

Skoro je dolazio neko sa takvim problemom kod mene :D

Inače ... ,,ta,, kanalizaciona cev prolazi pored moje kuće ... to je ovaj novi put prema Lazi-ma :) :lol: .... sva sreća pa sam ja na maloj ,,nizbrdici,, pa sve ide dalje :mrgreen:

a ja sam kod restorana zlatibor.............

tuga, budva je out
definitivno, na nivou hrvatske od pre 20 god ....................

Bogami , juče i prekjuče tuda ne samo što je prelila voda iz kanalizacije , nego je i po putu bilo pola metra vode :lol:

A sad su iskopali jedan mali dio puta iza moje kuće , tako da je tu bukvalno malo jezero. Šahte za vodu su ,,previsoke,, za svu vodu. renoviraju put , tako da sva voda iz čitavih laza ide ulicom , a ne kanalizacijom .

Ej Hell,nisi valjda pomislila da sam ja Gustav??Neeee bree!Ja sam bezobrazniji i ti to dobro znash!odo malo opet na "Ljubav I Sex" da se svadjam sa malji deca...:grin:

jesam u jednom momentu ali me onaj termin "torbanje" asocira na sinnketa, a par drugih stvari na sasvim treceg lika... u svakom sluchaju on jeste klon samo je pitanje chiji...;):lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back