Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nama je plata 6. i 21. u mesecu...danas sam kupila markicu za prevoz...narod je mnogo nervozan, cim vidi veci red - pocne da psuje. a nisam cekala duze od 7, 8 minuta. to je valjda zbog kishe....svasta.

nije, proko. opusti se, čoveče....to što si imao muke ovog leta...pa svakome se desi. i ja u sred bgd-a, u novom stanu, imam frke kad kiša pada duže od jednog dana...prokišnjava na nekom loše spojenom betonskom bloku, iako sam na III spratu, pa ti sad vidi.

nije, proko. opusti se, čoveče....to što si imao muke ovog leta...pa svakome se desi. i ja u sred bgd-a, u novom stanu, imam frke kad kiša pada duže od jednog dana...prokišnjava na nekom loše spojenom betonskom bloku, iako sam na III spratu, pa ti sad vidi.

I za tu muku ima rešenja ;)

Premaži čitav stan nekom hidroizolacijom :mrgreen: , i onda budes kao u inkubatoru ... a voda ce da ide kod nekog drugom .... briga te :P

jes', sada ću da mažem stan, koji komplet renoviran, a samo na tom mestu malo ponekad procuri, kad pada jača kiša...to ću na proleće i to spolja da odradim. znaš li ti koju smo ovde imali letos frku imali da sredimo krš od stana? ne pada mi na pamet majstore da vidim bar 6 meseci. smučili su mi se.

cao podgorice...ima li neka dobra dusica da mi na pp posalje br mobilnog od gorana jovanovica zvanog joleta.to su tri brata zoran,veljko i goran,koji je najmladi.nekada davno smo bili bas dobri,ali smo izgubili kontakt,volela bih da cujem sta ima sa njim ovih dana.pozdrav iz novog sada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back