Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Hm...m-daa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je. A sada ces da kazes Sakalu. A?HELENA33:hahahaha stnco... konacno da me neko nasmeje veceras...![]()
necu... mada on sigurno zna... :|stnco:Drago mi je. A sada ces da kazes Sakalu. A?
Da se onda "zabrinemo"? :-(HELENA33:necu... mada on sigurno zna... :|
ko to zna enfroz... mozda ga moja tema bez teme odrzava u zivotu haha... mene licno vise interesuje budva od bilo koje svetske metropole ali to ne znachi da bi mi ukidanje ovog podforuma tesko palo...Enfroz2891.:Meni nije jasno zashto ovaj podforum josh postoji....
Nemam nikakvo mishljenje o Budvi ali sa sigurnoshtju znam da postoji zilion vetjih gradova u svetu koji po znachaju sigurno zasluzuju pre da imaju svoj podforum umesto Budve.
Ljubiteljie bratstva&jedinstva treba sve skupiti na gomilu-jedan podforum,a ako crnogorskim direktorima iz BG to smeta,mogu slobodno da se vrate u kamenjar u kome su se i rodili.
Enfroz2891.:Meni nije jasno zashto ovaj podforum josh postoji....
Nemam nikakvo mishljenje o Budvi ali sa sigurnoshtju znam da postoji zilion vetjih gradova u svetu koji po znachaju sigurno zasluzuju pre da imaju svoj podforum umesto Budve.
Ljubiteljie bratstva&jedinstva treba sve skupiti na gomilu-jedan podforum,a ako crnogorskim direktorima iz BG to smeta,mogu slobodno da se vrate u kamenjar u kome su se i rodili.
e, a sta je hteo da kaze ono sa direktorima? si ti sakal neki direktor, nesto???Šakal:E baš nas je sve ovde zanimalo tvoje mišljenje...hvala ti što si nas prosvetlio...ajd sad pali i ne kaki više!Kapiš?![]()
HELENA33:e, a sta je hteo da kaze ono sa direktorima? si ti sakal neki direktor, nesto???![]()
da bre... to i hocu... da upadne ovde i pocne (sto bi rade rekao) nasilno da napada hehe...Šakal:Hm...polako bre...hoćeš da stnco...dobije neki napad?
Jesam, jesam, primio sam se, samo sam malo patio i suze ronio.HELENA33:ne vredi... stnco se nije primio... mislila sam doci ce da se brani makar... u stilu sta se njega to tiche itd.... tebe sam sakal izgleda poplasila ovim neznostima... begam i ja... aj ljubim vas... sa sve posmatrachima...![]()