twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
Ovaj mislis????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da taj, i ovajtwigy:Ovaj mislis????![]()
labo:naucio sam kako se radi ovaj zeleni zmajli i onaj sto se kezi vise nego obicni pa sam se napalio ko cetnik na rambo noz stalno ga ubacujem dje treba i dje ne treba
Толико "српскија" да смо је прозвали - домаћа...prof.Grof:Разлика је у томе што је Грчка боља, некако "српскија"............
advivo@ptt.yu:Толико "српскија" да смо је прозвали - домаћа...
Грофе, подавно сам рекао да ти је место у Дому лордова!
Lucca:Koju seriju gledas? :-?
Еее, да размотримо. Ја пијем јаку и без зрна шећера, а има оних који пију јако слатку - значи моја би била грчка а твоја турска (пардон, ако пијеш слатку).Lucca:Mislim da je turska slaba i slatka
Grcka je jaka konja da ubije:-?
advivo@ptt.yu:Еее, да размотримо. Ја пијем јаку и без зрна шећера, а има оних који пију јако слатку - значи моја би била грчка а твоја турска (пардон, ако пијеш слатку).
Има нешто друго - кафа која се спрема код нас је Грчка (без обзира на количину шећера и јачину)...али нећу да кажем разлику између ње и турске, да видим зна ли неко...
Све знаш...нисам ни сумњао да не знаш.Lucca:
Pijem kafu jaku i bez secera.Da li ima veze sa onim delom, kafa u vodu ili se vrelom vodom preliva kafa?
advivo@ptt.yu:Све знаш...нисам ни сумњао да не знаш.
prof.Grof:Ја је стварно никада у животу нисам пио. Можда сам свега 10 кафи у своме сећању попио.Наравно , волио би да сазнам у чему је разлика али и другу ствар. Због чега људи кад желе да се наразговарају о било чему позивају једне друге баш на кафу ?
advivo@ptt.yu:"Луцца", пошто си открила суштину, морам да додам. У суво лонче (џезва) - мало или велико, свеједно је - сипа се кафа и она мора мало да загори па се прелије....
Технологија прављења "наше" кафе је грчка, међутим у сваком локалу је називају турском иако она то није.
Разговор уз кафу и дуван је остатак турског наслеђа - они су били мајстори уживања па и ми понешто прихватили.prof.Grof:А шта је онда са цигаретама, на шта их оне подсећају............