- Poruka
- 205.814
Ma isto sralje i wiki i Ai, netačno.Nije AI, guglam. (Konkretno ovom je izvor Wikipedia).
Mogu pitati i AI, ali bih ionako dodatno provjerila na drugim mjestima pa nema smisla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma isto sralje i wiki i Ai, netačno.Nije AI, guglam. (Konkretno ovom je izvor Wikipedia).
Mogu pitati i AI, ali bih ionako dodatno provjerila na drugim mjestima pa nema smisla.
sad će @Reefer dopisati na wikipediji odgovor.Nije AI, guglam. (Konkretno ovom je izvor Wikipedia).

Pa gdje da nađemo tu pršutu onda?Ma isto sralje i wiki i Ai, netačno.

Pa gdje da nađemo tu pršutu onda?![]()
Nema to na netu. To je njegova proizvodnjaU Srbiji. Recimo Zlatibor je najpoznatiji.Pa gdje da nađemo tu pršutu onda?![]()
Pa tako recite. Ajmo onda pršute na stol i nastavimo s konkursom.Nema to na netu. To je njegova proizvodnja

Ja čekam mladoženju još....Pa tako recite. Ajmo onda pršute na stol i nastavimo s konkursom.![]()
Jesi li obukla duge gaće?Ja čekam mladoženju još....
Ja ne nosim gaćeJesi li obukla duge gaće?
Vidiš to je problem. Ovde se retko ko udao bez dugih gaćaJa ne nosim gaće

Pa to ne može, kako ćeš da nađeš mladoženju ako pomisli da si uboga i siromašna?Ja ne nosim gaće

Pa ima i ovih mladih što vole nas siroticePa to ne može, kako ćeš da nađeš mladoženju ako pomisli da si uboga i siromašna?![]()
Ja čekam mladoženju još....

Pa ima i ovih mladih što vole nas sirotice
Vidiš da baš i nemaJa ne nosim gaće
Ne znam evo sutra cu kupim duge gaćeКако онда да ти нађемо прилику.?!?
Ja joj to objašnjavam a ona ne razumeКако онда да ти нађемо прилику.?!?

NemaPa ima i ovih mladih što vole nas sirotice
Vidiš da baš i nema
Ili duge gaće ili ništa od udaje

Ima i pravi njeguški, ali za to moraš da odeš tamo i platiš unapred, za sledeću sezonu.Па јес, док неки даве с лажни пршут из Његуша пиг мејд ин Денмарк.
Само ти то форсирај, а ми остали треба да гурамо познанике и добре прилике на тебе...![]()
Strpiće se da odrastešНемој мене, ја сам тек сад напунио 95.год

ajde popusti joj mrvicuVidiš da baš i nema
Ili duge gaće ili ništa od udaje