- Poruka
- 205.814
Mora da nije hteo da trči, nego krenuo sa pitanjima.Mene i dalje zanima tko je zavezan za Shadowkin radijator.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da nije hteo da trči, nego krenuo sa pitanjima.Mene i dalje zanima tko je zavezan za Shadowkin radijator.![]()
Umalo da se zagrcnem.Mene i dalje zanima tko je zavezan za Shadowkin radijator.![]()

Ovaj u uniformi?Ovo sam ja![]()
A, sve fino landaraKo to može da odgovara bilo šta, na ponudu da trčite goli?
Uhvati te za ruku. ćutite i trčite. To je to, pa gde god da završite.![]()

to se zove sloboda!A, sve fino landara
Na sve strane
Liberte, egalite, fraternite..to se zove sloboda!
Zajednički.E sad pitanje za sve .
Kod spavanja, bez obzira na zajednički život ili samo "prespavljivanje " da li imate zajednički pokrivač ili svako svoj?
Svako svojE sad pitanje za sve .
Kod spavanja, bez obzira na zajednički život ili samo "prespavljivanje " da li imate zajednički pokrivač ili svako svoj?
Zajednički.E sad pitanje za sve .
Svako svoj, jer su žene zimogrožljive.E sad pitanje za sve .

Baš zato zajednički, da je ugreješ.Svako svoj, jer su žene zimogrožljive.

Šta god da odgovorimo, pogrešno jeNema pogrešnih odgovora. Samo sam radoznala![]()

Priznaj da si to čitao u nekoj knjiziBaš zato zajednički, da je ugreješ.
Ovde sve neka deca neiskusna? Ili matori egoisti?![]()

Ima pogrešnih. Ako hoćeš svoj pokrivač, izvoli u svoj krevet, u svoju sobu i svoj stan.Nema pogrešnih odgovora. Samo sam radoznala![]()
Ne slažem se s ovim. Svi smo različiti i svatko ima pravo postupiti kako mu odgovara.Ima pogrešnih. Ako hoćeš svoj pokrivač, izvoli u svoj krevet, u svoju sobu i svoj stan.
Pa ja da poludim od vrućine, jer je ona nabacila na sebe dva jorgana i ćebe, a meni treba samo frotir?Baš zato zajednički, da je ugreješ.
Ovde sve neka deca neiskusna? Ili matori egoisti?![]()
Preskočio si državuIma pogrešnih. Ako hoćeš svoj pokrivač, izvoli u svoj krevet, u svoju sobu i svoj stan.
Pogrešan odgovor, uz pravog muškarca joj ne bi trebao toliko debeli jorgan.Razmišljam sad naglas. Da mi je partner netko poput Shadow, i da je pokrivač neki jako debeli jorgan.
U tom slučaju bih morala odvojeni.
Tačno sam pomislila da će neko to da kaže.Razmišljam sad naglas. Da mi je partner netko poput Shadow, i da je pokrivač neki jako debeli jorgan.
U tom slučaju bih morala odvojeni.