- Poruka
- 205.814
prase.E, pa ja sam roze slonče![]()
slonče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prase.E, pa ja sam roze slonče![]()

već smo se obukliЈел било шта експлицитно?
Hladno jeimaš typo u linku, mislim da ti je jedno slovo pogrešno, neradi
Jašta,ja se obukla jedino nemam ćegaveć smo se obukliHladno je
ni duge gaće?Jašta,ja se obukla jedino nemam ćega

Ja već otrčala po kacunisam ulazio u detalje![]()

a ti mećeš kupus da se kiseli?Ja već otrčala po kacu![]()
Za nju treba onaj konjski, bez zezanja. Onolika griva.
Naravno, šta misliš odakle mi ovakva kosa?a ti mećeš kupus da se kiseli?

Jao jeste, obožavam tu seriju.Imaš u seriji Coupling deo kad treba jedna od njih svima da pokaže sisu, pa joj kažu - ne tu, daj desnu, bolja je.![]()

Ne znam za kakvu kosu je taj konjski, ali ovim bi barem nekako kupus ubacila u konzumaciju.Za nju treba onaj konjski, bez zezanja. Onolika griva.![]()

Није лепо то што се скидате само кад ја нисам ту...već smo se obukliHladno je

Meni su oni kao engleska verzija Prijatelja. Odlični, naravno.Jao jeste, obožavam tu seriju.![]()
Ima, ja prala šamponom sa belim lukom...Majko moja, nije moglo da mi se pridje na dva metraNe znam za kakvu kosu je taj konjski, ali ovim bi barem nekako kupus ubacila u konzumaciju.
Bože, stvarno svakakvih šampona ima.
Pa valjda je za grivu, ako je konjski šampon.Ne znam za kakvu kosu je taj konjski, ali ovim bi barem nekako kupus ubacila u konzumaciju.
Bože, stvarno svakakvih šampona ima.

Joooj, je to onaj Afroditin? Znači, za zaobići je?Ima, ja prala šamponom sa belim lukom...Majko moja, nije moglo da mi se pridje na dva metra
Ти ко супермен??Jašta,ja se obukla jedino nemam ćega
pa nemoj sve za kosu, ostavi nešto i za sarmuNaravno, šta misliš odakle mi ovakva kosa?![]()
Baš taj...Em što smrdi, em što mi opadala kosa kao blesava...meni ne odgovaraJoooj, je to onaj Afroditin? Znači, za zaobići je?
bar je jeftin...Baš taj...Em što smrdi, em što mi opadala kosa kao blesava...meni ne odgovara