Нека заобиђе коме се не допада.I ne daj bože da drugačije misliš, to su psovke i slično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека заобиђе коме се не допада.I ne daj bože da drugačije misliš, to su psovke i slično.
Onda neka ih šalje u kut.Gde da se smire sami, to je kao u vrtiću![]()

Lakša im je onda svoja.Na fejsu sam od skoro počela da pratim. I to je strašno. Kao da se ljudi nasladjuju tudjoj muci.
Da. Zašto nekome smeta izgled za pisanje na forumu? Šta to menja?Realno kada neko skupi hrabrost da se okači, treba to podržati. Izgled nam je takav kakav je, na to ne možemo da utičemo. Nisu svi samouvereni i i da ih boli uvo za komentare.
Pravdao se čovek neko vreme, posle digao ruke.Da, uz sliku je drugima dužan i polagati račune.![]()
Уживо је исто тако и не желе да некоме пође бoље одмах иду неке.....Na fejsu sam od skoro počela da pratim. I to je strašno. Kao da se ljudi nasladjuju tudjoj muci.
Ja se ne bih pravdala. Nek pišu šta hoće.Pravdao se čovek neko vreme, posle digao ruke.
Ljudi okače npr da izdaju stan. To je pljuvanje sačuvaj bože, kletve.Lakša im je onda svoja.
Идеје сам без и што неке особе одбијају да нормално асертивно комуницирају.....Da. Zašto nekome smeta izgled za pisanje na forumu? Šta to menja?
Neki nisu ni svjesni što ružnim komentiranjem mogu napraviti nekome. Ne mislim sad samo na forum, nego generalno na društvene mreže i to prije svega ako rade nekom tko je u osjetljivoj dobi.Realno kada neko skupi hrabrost da se okači, treba to podržati. Izgled nam je takav kakav je, na to ne možemo da utičemo. Nisu svi samouvereni i i da ih boli uvo za komentare.
Znaš kako, na osnovu pisanja ljudi dobiju neku predstavu o tebi i u jednom trenutku požele da spoje reči i izgled, nebitno koji su motivi, jer valjda dobiju potvrdu da stvarno postojiš. Ovo je mesto gde su svi večno mladi, jer gledaš samo slova i na osnovu njih se povezuješ sa ljudima.Da. Zašto nekome smeta izgled za pisanje na forumu? Šta to menja?
ne razmišljaju o drugima, niti o posledicamaNeki nisu ni svjesni što ružnim komentiranjem mogu napraviti nekome. Ne mislim sad samo na forum, nego generalno na društvene mreže i to prije svega ako rade nekom tko je u osjetljivoj dobi.
Ma svi smo mi osetljivi, hteli to da priznamo ili ne.Neki nisu ni svjesni što ružnim komentiranjem mogu napraviti nekome. Ne mislim sad samo na forum, nego generalno na društvene mreže i to prije svega ako rade nekom tko je u osjetljivoj dobi.
razumem. Al meni ovo sa fotkama više igra. Ja bih pisala i sa ljudima sa tri oka ili rogom na čelu isto i da znam kako izgledaju. Dok kod drugih izgled menja komunikacijuZnaš kako, na osnovu pisanja ljudi dobiju neku predstavu o tebi i u jednom trenutku požele da spoje reči i izgled, nebitno koji su motivi, jer valjda dobiju potvrdu da stvarno postojiš. Ovo je mesto gde su svi večno mladi, jer gledaš samo slova i na osnovu njih se povezuješ sa ljudima.
Jer je to najlakše raditi iza ekrana. Rade tu i kompleksi, frustracije i tko zna što još.Ljudi okače npr da izdaju stan. To je pljuvanje sačuvaj bože, kletve.
Nije mi jasno čemu to. Svako izdaje šta ima, za cenu koju misli da treba.
Hoćeš, nećeš. Poljubi pa ostavi. Ali ti postovi, dabogda ovo, dabogda ono, strašno.
Baš smo otišli u rac.
Nisu svesni, jednoj forumašici rekli da izgleda kao muško, a ja nisam tad bila tu i gotovo, šteta učinjena.Neki nisu ni svjesni što ružnim komentiranjem mogu napraviti nekome. Ne mislim sad samo na forum, nego generalno na društvene mreže i to prije svega ako rade nekom tko je u osjetljivoj dobi.
Zato se ja ne kačim. Ne daj bože.Nisu svesni, jednoj forumašici rekli da izgleda kao muško, a ja nisam tad bila tu i gotovo, šteta učinjena.
Ma ne treba se pravdati, pogotovo ne za takvo što. Njegovo je da se okačio, kome se sviđa, sviđa, kome ne, neka preskoči.Pravdao se čovek neko vreme, posle digao ruke.
Zamisli da ubiješ leptira i da ubiješ bubašvabu. Kod leptira si psihopata, a bubašvaba je ok. I onda kažu da izgled nije važan. Možda nije najbolja analogija, ali to je suština.razumem. Al meni ovo sa fotkama više igra. Ja bih pisala i sa ljudima sa tri oka ili rogom na čelu isto i da znam kako izgledaju. Dok kod drugih izgled menja komunikaciju
Razumem šta hoćeš da kažeš.Zamisli da ubiješ leptira i da ubiješ bubašvabu. Kod leptira si psihopata, a bubašvaba je ok. I onda kažu da izgled nije važan. Možda nije najbolja analogija, ali to je suština.

Ima da predjemo i na otapanje polarnih kapa kako smo počeli.Počeli smo ozbiljne teme, a gde je reefer??
čeka da zaspemoPočeli smo ozbiljne teme, a gde je reefer??