- Poruka
- 205.814
viš koliko upitnika, znači u pravu je marsi.Ko preti?
????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
viš koliko upitnika, znači u pravu je marsi.Ko preti?
????

Pa, beži, ko ti brani?uhh , i pod znak i iznad znak i sam znak
je da muski beeeeeze sto pre
e pa sadaZnaš li ti koliko puta sam ja jela ribu? Kuvanu, pečenu, prženu, sa roštilja, čorbu.. Ihaaa
Zato i kažem, tolike ribetine, a vi se uhvatili za jednu škorpijicue pa sada
lako je sa tudjim upecanim ribama
sve su to ribe , koje su se dale ali koliko mi je poznato
skorpije ne mogu ribama bas nista.
a i imas gi razni riba
od zlatnih ribica pa do ORCA a da ne govorimo o Ajkulama.
eto , sto ti mislis zasto reefer ide u more duboko samo do clanaka
jel je video da ajkula , moze i u plicaki da mu odgrize..
samo kada ste u staklenoj posudi , i sa poklopcemEto, vidiš kako smo cakane
Ćaos
zemaljske , zemaljske i zavisi iz koga su podrucja.Zato i kažem, tolike ribetine, a vi se uhvatili za jednu škorpijicu
Ko generalnu da rade, a ne da menjaju jednu gumuzoveee , da idem da je pokupim
dok cekaju da joj kola srede
mora da , kako kazu novu gumu da joj srede a i sada kao gume nisu u garanciji .
cekaju , nasega menadjera da se pojavi na posao , da razresi ...sta je ukljuceno a sta nije
otrovnaaa i zna da bez razloga ubode a ondaK i umre...Zato i kažem, tolike ribetine, a vi se uhvatili za jednu škorpijicu
Zaboravio je marsi kako se koriste gume, tamo zimi imaju samo sanke.Ko generalnu da rade, a ne da menjaju jednu gumu
to ti je tako na zapaduKo generalnu da rade, a ne da menjaju jednu gumu
Ajde, idi po svoju darling, ko zna kad će da promene gume, pa da te ne čekaZaboravio je marsi kako se koriste gume, tamo zimi imaju samo sanke.
Šta ti je svet! Imaju menadžera za bušne gumeto ti je tako na zapadu
mora da menadjer donese odluku ,
s obzirom da ima osiguranje za sve u kolima i oko kola , trebalo bi da je i guma u garanciji.
Moju darling? Pijana si?Ajde, idi po svoju darling, ko zna kad će da promene gume, pa da te ne čeka
I vuku ih irvasiZaboravio je marsi kako se koriste gume, tamo zimi imaju samo sanke.
A za bušne gumice?Šta ti je svet! Imaju menadžera za bušne gume
Nisam htela da citiram tebeMoju darling? Pijana si?

Samo sam ti ja i glavi, razimem te, tako delujem na žene.Nisam htela da citiram tebe![]()
Ne znam, pitaj ga, oni su emncipovani, mi smo ja Tarzan, a ti DzejnA za bušne gumice?
imamo zimske gumeZaboravio je marsi kako se koriste gume, tamo zimi imaju samo sanke.
Ma nisi, nego nisam videlaSamo sam ti ja i glavi, razimem te, tako delujem na žene.
Eeee, ali mi sečjaci se kidamo a oni tamo paze na rupičice.Ne znam, pitaj ga, oni su emncipovani, mi smo ja Tarzan, a ti Dzejn
nek se pece , nek cekaAjde, idi po svoju darling, ko zna kad će da promene gume, pa da te ne čeka
I u mom Torontu imamo zimske gumeimamo zimske gume
i uvijek
imam set zimskih guma i menjam , vec u Oktobru
a da cim sam se vrnuo u moj Toronto - ne onaaaj izmisljeni serafinski
promenio sam letnje za zimske
ali ovvvvaaa moja koja misli da je pametnica , nove gume i ne treba jos i set zimskih guma..
dada treba da se naruce iste gume i da se zameni.
lahko je tebi , ti cim dojde zima
kola stavis u hibernaciju i ides i vozis se sa auto nogama