Kafić Кафана «Балкан»

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да, страшно си ти критичан. Неко ти укаже на проблематичност начина на који си представио одређене чињенице, а ти онда закључујеш да те је прогласио за србомрсца и нападача.

Ти ниси критичан већ неопрезан. Не размишљаш о последицама неопрезног представљања чињеница извучених из одговарајућег контекста.

Претходни пост од два сата раније је цитиран у мом коментару. Дакле, јасно је на шта сам одговарао. Шта си ти у наредном посту 'експлицитно навео' не мења то што си претходно навео, ништа мање експлицитно.

И, дакле, проблем је у томе што сам се у одговору на твој коментар дотакао нечега што си ти рекао, а нисам себи успео да дочарам шта си ти 'заправо' мислио. Дакле, ти пишеш, а ми треба да читамо оно што ниеј написано.

Ако желиш да други схвате твоје коментаре онако како 'треба', онда пиши мало пажљивије.

Опростите, господине, што вам чињенице нисам изнео онако како вама највише одговара. Можда је требало на француском да их изнесем како би биле господскије? Можда би вам то умирило дух?

Навео сам о чему сам говорио, и нисам крив што ти то ниси видео па после покушавао да се извучеш тиме што сам у мом претходном посту говорио о нечем другом. Погрешио си, и уместо да признаш, почео си да се закопаваш. Уосталом, није то била ни грешка. Али, ти си то тако схватио, и помислио да ће те прихватање тога учинити мањим. И онд си наставио да тераш и тераш... И сад не знаш шта би.

Уосталом, шта ти хоћеш?

Шта уопште покушаваш да докажеш?

Не разумем. Као, знаш да је било скидања споменика, али о томе ћутиш јер тако треба? Па, какав си ти љубитељ историје???

Никакав

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ka...e-uloga-eu-gimnazijalci-iz-ljusicevog/bjjmkfn

Да ли је неко испратио ово смеће од чланка ? Никад нисам чуо за овог несрећника Милетића. Тражећи нешто о њему види се да је мастерирао на Сорошевом универзитету. Све у свему Блиц и остали медији као Пинк воде оштру антисрпску кампању у последње време.

balkanski doručak :D

- - - - - - - - - -

22308838_1980850248800191_646554965157043930_n.jpg

Back