Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

По одори, ту глуми Растка а не Саву. Једино су требали све мало више риђим да их направе, и њега и браћу.

По одори, ту глуми Растка а не Саву. Једино су требали све мало више риђим да их направе, и њега и браћу.
Taj mit o plavokosim Srbima i njihovim vladarima je nastao iz nemačke rasističke škole u 19.veku gde se svaka crna kosa,oči,.. smatra azijatskom , što naravno nema veze sa istinom.
Moj jedan prijatelj Grk se naslušao takvih priča od samih Grka koji govore istu priču da su Grci bili kao i Srbi svi plavokosi dok se Turci nisu pojavili.
Mi smo isti i danas i onda , jer mi smo pre svega Južni Sloveni koji sde razlikuju puuno od istočnih i zapadnih Slovena i mi smo pomešamni sa starosedocima koji su verovanto kao i svi južniji narodi bili nešto tamniji , ali suštiniski to ne menja sliku.
Виридесентизацијски говор :РE, pa, čestitam Slavenu drugi moderatorski mandat. Možda bi mogao da nam se obrati sa par reči, da ne ispadne kao nešto ispod žita.
Da čovek ne poveruje - Deretić se podvrgao plastičnoj hirurgiji:
![]()