proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
jel volete leba ??
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко уређује теме из друштевених наука на српској Википедији?
ко уређује теме из друштевених наука на српској Википедији?

Svaka čast gosn. Rojalisti što je uspeo da izboksuje otvaranje potforuma Drugi svetski rat.
Ne krijem da je to bila i moja želja. Negde u januaru ili februaru 2010. ja sam otvorio glasanje na tu temu, ali nije dalo rezultata.
То је велики помак за цео потфорум Историја, на који сам бар ја чекао једно годину дана да се оствари, а кога не би било ни данас да није било истрајности и наше супермодераторке Nine.
У сваком случају, циљ је био да се натпросечна заинтересованост за Други светски рат на простору Југославије једноставно одвоји од остатка историје, пошто је тај краткотрајни период историје од четири године понекад заузимао и целу трећину прве стране потфорума Историја. Да бисмо ту аномалију елиминисали, било је потребно формирати посебну категорију на потфоруму, која се на крају остварила под насловом "II svetski rat". Све теме које се бавише тим периодом и простором на последње три стране сада су дислоциране на нови потфорум.
Овим је на неки начин учињена услуга и самим заљубљеницима у дешавања на простору Југославије (1941-1945), јер је ова опција победила другу, која је подразумевала спајање свих будућих тема овог типа у једну.
На главном потфоруму остала је само општа тема о Другом светском рату.