Kafić Кафана «Балкан»

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na žalost, nije baš najvidljivije, ali nadam se da će biti interesantno. U svakom slučaju dobar razlog da se pročita Eldorado Mome Kapora.

20180415_172053-1.jpg

Постоји већ покрет за заштиту Косовс и Метохију који је надстрансчки и има академаца , професора , генерала , СПЦ и осталих ту је и Милош Ковић.
Што не уђе ту да се обрачуна са српским историчарима и са СПЦ за коју тврди да је комунистичка да наши свештеници немају везе са СПЦ већ су комунистички бравари на месту епископа.
Дакле овде видим само његову жељу да профитира и да буде Вучић уместо Вучића.

Дечко једноставно нема капацитет за тако нешто он осећа неки свети библијски позив да је неки пробуђени светац и интелектуалац или неко од пророка који је открио заверу против које се сви ботжри о 30. година
Почео крњаво са историјом сад видим да се разуме у политику а и одличан је дечко за црквена питања.

Ти тамо неке људе попут Ковућа и одталих питати шта је алтернатива?
Како можемо да се одбранимо?

Шта би чуо од њега?
Ми смо илири ми смо стари 7000. година ви сте католици рептилијанци ако нас пипнете Руси ће вас гађати уклеарним оружијем?

Ево сад иде и Милошевић херој он му не смета што је црвен.

Или решење попут Радована Дамјановића за Косово све че то другсчије бити после нуклеарног удара
Шта ћемо онда? Их па имају Руси методе за чишћење земљишта.
За разлику од њега ја се сећам живо догађајима о којима прича а био сам у редовној војсци за време бомбардовања 1999.

Постоји већ покрет за заштиту Косовс и Метохију који је надстрансчки и има академаца , професора , генерала , СПЦ и осталих ту је и Милош Ковић.
Што не уђе ту да се обрачуна са српским историчарима и са СПЦ за коју тврди да је комунистичка да наши свештеници немају везе са СПЦ већ су комунистички бравари на месту епископа.
Дакле овде видим само његову жељу да профитира и да буде Вучић уместо Вучића.

Дечко једноставно нема капацитет за тако нешто он осећа неки свети библијски позив да је неки пробуђени светац и интелектуалац или неко од пророка који је открио заверу против које се сви ботжри о 30. година
Почео крњаво са историјом сад видим да се разуме у политику а и одличан је дечко за црквена питања.

Ти тамо неке људе попут Ковућа и одталих питати шта је алтернатива?
Како можемо да се одбранимо?

Шта би чуо од њега?
Ми смо илири ми смо стари 7000. година ви сте католици рептилијанци ако нас пипнете Руси ће вас гађати уклеарним оружијем?

Ево сад иде и Милошевић херој он му не смета што је црвен.

Или решење попут Радована Дамјановића за Косово све че то другсчије бити после нуклеарног удара
Шта ћемо онда? Их па имају Руси методе за чишћење земљишта.
За разлику од њега ја се сећам живо догађајима о којима прича а био сам у редовној војсци за време бомбардовања 1999.
Pa, popljuvao je Miloševića i socijaliste.

Ostalo stoji. :ok:

Pa, popljuvao je Miloševića i socijaliste.

Ostalo stoji. :ok:
Јесте пњувао али сад је поменуо да се Милошевић изборио за резолуцију 1244 и да без тога не би ни пристао на Кумановски споразум. А други подле њега су то изиграли. Све странке потписнице се слажу да је тад било јасно да Косово неће остати дуго у Србији.
Оно што је важно то је да нас нико ништа није питао и да треба да наставимо да се боримо свим легитимним средствима.
И код Јевреја је било до године у Јеросалиму скоро 2000 година па сад стварно у Јеросалиму.
Прва држава која је признала план Израела од ционистичког покрета пре Британије која га је поставила на сто је кнежевина Србија.
Но они полизички нису благонсклони према нама али су сложни око своје националне идеје иако религијски јако подењени тако да би по многим питањима нешто требали научити.

Ја не знам под којим именом су светиње ишле под УНЕСКО али ако су српска баштина ствар је јасна.
Али ни то што он прича о додатној заштити о неалбанизацији светиња и повећан број покрштавања Арбанаса у ортодоксе неће помоћи ништа чак и да се хипотетички заштити од тога а не може осим регистрације као српско културно добро како зсштитити од разарања и рушња?
Да поновим нико Србима не може узети нешто око чега се сви слажу и верују и спремни су да се боре за ту истину лобирају , дијаспора сви утицсјни Срби на свету пројекат!

Е тако су они узели Косово и тако једино можемо и да га вратимо.

О идеји Ватикан сам ја причао о де пре много година не знајући колико је реална али би значило обнову католичких светиња и православних и џамија. Па као статус Јеросалима или област двоструког или троструког суверенитета јер би то могло једино да Ватикан добије птаво као делом и свог културног наслеђа!
Не знам колико је то изводљиво.
Друга опција је краљ Карађорђевић па премијери незсвисних парламентарних монархија под српском круном као Британија а и за то нам требају везе и гомила пара која би то могла купити.

Било како било ђи смо тадужени за децу и будуће генерације и наша држава.
Треба увести вербални деликт и политички идеолошки правац.

Ја рецимо нисам ни за какву политику и власт ја бих одрао Ненада Чанка и лишио свог богатства због изговорених речи судским поступком па катеан и перје без могућности поврстка у Србију за век векова Амин
Па и многе друге као и оне што су им то омогућили.

Back