NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spomenula je i glumca Džejsona Momou s kojim se našla u eksplicitnoj sceni kada Kal Drogo siluje Deneris Targarijen.
@Khal Drogo
Piši demanti!
Постоји већ покрет за заштиту Косовс и Метохију који је надстрансчки и има академаца , професора , генерала , СПЦ и осталих ту је и Милош Ковић.
Pa, popljuvao je Miloševića i socijaliste.Постоји већ покрет за заштиту Косовс и Метохију који је надстрансчки и има академаца , професора , генерала , СПЦ и осталих ту је и Милош Ковић.
Што не уђе ту да се обрачуна са српским историчарима и са СПЦ за коју тврди да је комунистичка да наши свештеници немају везе са СПЦ већ су комунистички бравари на месту епископа.
Дакле овде видим само његову жељу да профитира и да буде Вучић уместо Вучића.
Дечко једноставно нема капацитет за тако нешто он осећа неки свети библијски позив да је неки пробуђени светац и интелектуалац или неко од пророка који је открио заверу против које се сви ботжри о 30. година
Почео крњаво са историјом сад видим да се разуме у политику а и одличан је дечко за црквена питања.
Ти тамо неке људе попут Ковућа и одталих питати шта је алтернатива?
Како можемо да се одбранимо?
Шта би чуо од њега?
Ми смо илири ми смо стари 7000. година ви сте католици рептилијанци ако нас пипнете Руси ће вас гађати уклеарним оружијем?
Ево сад иде и Милошевић херој он му не смета што је црвен.
Или решење попут Радована Дамјановића за Косово све че то другсчије бити после нуклеарног удара
Шта ћемо онда? Их па имају Руси методе за чишћење земљишта.
За разлику од њега ја се сећам живо догађајима о којима прича а био сам у редовној војсци за време бомбардовања 1999.
Јесте пњувао али сад је поменуо да се Милошевић изборио за резолуцију 1244 и да без тога не би ни пристао на Кумановски споразум. А други подле њега су то изиграли. Све странке потписнице се слажу да је тад било јасно да Косово неће остати дуго у Србији.Pa, popljuvao je Miloševića i socijaliste.
Ostalo stoji.![]()