Pa Police moraš da ručkaš, kako to? Malo supice, malo mesce, pa malo krompirići, čvarčići, kavurmica... snaga na usta ulazi!E to mi je najteže..Ne volim da jedem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Police moraš da ručkaš, kako to? Malo supice, malo mesce, pa malo krompirići, čvarčići, kavurmica... snaga na usta ulazi!E to mi je najteže..Ne volim da jedem.
Moze se protumaciti kao pogorsanje psihickog stanja koje je pogorsano jos od prije. U mom slucaju da sad ne idem u detalje zapostavio sam dosta stvari koje su me dizale. Inace planinarim, hodam, isao sam cesto na izlete i veslam kajakom po moru ili jezeru, forografirao kuda sam isao, a sad se to svelo skoro na nulu.ne razumem šta znači "pere depra" ?
Ne daj se Ines...Moze se protumaciti kao pogorsanje psihickog stanja koje je pogorsano jos od prije. U mom slucaju da sad ne idem u detalje zapostavio sam dosta stvari koje su me dizale. Inace planinarim, hodam, isao sam cesto na izlete i veslam kajakom po moru ili jezeru, forografirao kuda sam isao, a sad se to svelo skoro na nulu.
Stanje se popravilo u odnosu na prosli tjedan i ocekujem da ce se jos popraviti jer ako se ne popravi necu imati volje za put na koji namjeravam ici.
Kod DartijaPolinka gde![]()

ja danas pojeo 2 sendvičaEvo ručkala sam..i voće jela.
Nemam mišljenje@osica mišljenje?