- Poruka
- 94.460
Pu pu daleko bilo.Hiv pozitivan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pu pu daleko bilo.Hiv pozitivan?
jaki ste vi gospodine golubeJa se juče testirao, još uvek sam pozitivan![]()
Ebga ljudi, išao na neku svadbu, ženio se kolega koleginicom, pa smo bili lepo raspoloženi i pozitivni, pa se pozitiva proširila na sve oblasti
)))Ima..svaki dan nešto novo. Evo već dve nedelje.Dobro jutro
@Poli46 kako ide oporavak? Ima li tegoba?
Zelim vam brz oporavak.Ima..svaki dan nešto novo. Evo već dve nedelje.
I bericetan!srećan međunarodni dan mačaka..svima koji slave
Hvala, ja slavim, malopre mi bio pop da preseče kolač. Srećan Mačkovdan!srećan međunarodni dan mačaka..svima koji slave
Srećan ti MačkovdanHvala, ja slavim, malopre mi bio pop da preseče kolač. Srećan Mačkovdan!

cisto se nadam da je Poli bolje..no ona ipak odrzava kontinuitet u pisanju, kako joj to uspeva sama zna..Hvala Poli, kako si ti, jel ide na bolje?
Jedva..malo prepodne..malo popodne.cisto se nadam da je Poli bolje..no ona ipak odrzava kontinuitet u pisanju, kako joj to uspeva sama zna..
Ide puževim korakom,ali ide nekako.Dobro jutro.
Kako ste danas @Poli46? Ide li na bolje?
Negdje sam procitao da slabo jedes. Prisili se, ionako si tankaIde puževim korakom,ali ide nekako.

E to mi je najteže..Ne volim da jedem.Negdje sam procitao da slabo jedes. Prisili se, ionako si tanka![]()
Djelomicno te kuzim. Kad me pere depra ni meni hrana ne ide.E to mi je najteže..Ne volim da jedem.
pere depra?Djelomicno te kuzim. Kad me pere depra ni meni hrana ne ide.
Ipak bi se trebala malo prislilit, a to znas i sam. Da sad ne pametujem .
Ove godine kao nikada do sada nazalost.pere depra?
ne razumem šta znači "pere depra" ?Ove godine kao nikada do sada nazalost.