Kada...

Kada treba da padne prvi poljubac?

• Na prvom sastanku

• U prva 3-4 sastanka

• Nakon mesec dana ili vise, kada bolje upoznate osobu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Eliotte

Primećen član
Banovan
Poruka
520

...je pravi trenutak za prvi poljubac?

Upoznali ste novu devojku/decka na zabavi kod prijatelja,
svidja vam se i dogovarate izlazak na pice itd.

Kada je u redu da padne prvi poljubac?

Na tom prvom izlasku, nakon par izlazaka,
ili radije nakon nekog vremena,kada se bolje upoznate ?

Za mene je licno iskustvo pokazalo da mora da se dogodi u prva 3 izlaska..ili 4.

Ili nesto nije u redu ^^

Ili nema hemije.. ili je decko kreten! :hahaha:

Za mene je licno iskustvo pokazalo da mora da se dogodi u prva 3 izlaska..ili 4.

Ili nesto nije u redu ^^

Ili nema hemije.. ili je decko kreten! :hahaha:

hmm...zavisi po koliko imate godina... zavisi i od toga koliko si ti kao ti lezerna, spontana....ako pravis neke ukocene stmosfere, pretpostavljam da ne smeju da te poljube, iako zele...a to je nekako, sta znam, gusi spontanost

hmm...zavisi po koliko imate godina... zavisi i od toga koliko si ti kao ti lezerna, spontana....ako pravis neke ukocene stmosfere, pretpostavljam da ne smeju da te poljube, iako zele...a to je nekako, sta znam, gusi spontanost

Pa bas sam to htela da pitam i malo strije... kako ljudi u 30-tim i 40-tim gledaju na taj poljubac?

Jasno je da za tinejdzere je to samo tako... kad su klinci , i ni na sta se ne gleda ozbiljno .... pa ni na te musko-zenske odnose ^^

Pa bas sam to htela da pitam i malo strije... kako ljudi u 30-tim i 40-tim gledaju na taj poljubac?

Jasno je da za tinejdzere je to samo tako... kad su klinci , i ni na sta se ne gleda ozbiljno .... pa ni na te musko-zenske odnose ^^

bile i teme o tim poljubicma, ljudi razlicito gledaju nekom je poljubac intimniji od seksa drugima seks intimniji od poljubca

ja gledam na taj poljubac da me taj neko privlaci, seksualno izaziva tako da ako osetim da i ja nju privacim da ce da se i poljubimo

- - - - - - - - - -

Leoooon1 !!!

A sta ti ne izlazis na prve sastnke vishe??? z:shock:

- - - - - - - - - -

Glasajte i na anketi gospodo ^^ please...

ironija zbog ono o samaru :)

ma izlazio al zaboravio deda kad je to bilo ;)
pa kako da glasam kad mi ne odgovara ni jedno a mogu prva dva da budu

bile i teme o tim poljubicma, ljudi razlicito gledaju nekom je poljubac intimniji od seksa drugima seks intimniji od poljubca

ja gledam na taj poljubac da me taj neko privlaci, seksualno izaziva tako da ako osetim da i ja nju privacim da ce da se i poljubimo

- - - - - - - - - -

ironija zbog ono o samaru :)

ma izlazio al zaboravio deda kad je to bilo ;)
pa kako da glasam kad mi ne odgovara ni jedno a mogu prva dva da budu

Pa ne izlazis...
jer nije tako opusteno kao kad si bio mladji ;)

Mozda forumashice to rade :rotf: ali ostale se nikada nisu bunile sto ih ljubim :mrgreen:

Ajde, ajde...drži se teme, mani se komentarisanja forumašica, moderacije i veb cam (tvojih omiljenih tema) pa da lepo ćaskamo na temi.:zkez:
.....................
Tema@ pretpostavljam da najbitniju ulogu igraju godine. Odrastao čovek zna šta želi i sa kim i kada (uglavnom, mada nije pravilo) :lol:

Pa ne izlazis...
jer nije tako opusteno kao kad si bio mladji ;)

pa ne bas tako cesto kao nekad bar ne na takva mesta gde sam ko omladinac izlazio
opusteno jeste al opet drugacije

ja koliko sam cuso sad izlazis upoznas se da ti fejs adresu onda se dopisujete i dogovarate direktno za akciju ;)

Ajde, ajde...drži se teme, mani se komentarisanja forumašica, moderacije i veb cam (tvojih omiljenih tema) pa da lepo ćaskamo na temi.:zkez:
.....................
Tema@ pretpostavljam da najbitniju ulogu igraju godine. Odrastao čovek zna šta želi i sa kim i kada (uglavnom, mada nije pravilo) :lol:

E vidis, da li bi se pre jedna samohrana majka od 35 god. poljubila na prvom sastanku?

Ili jedna 16-godisnjakinja?

Tacno je da stariji ljudi znaju sta hoce....
ali da li se zbog toga brze ulazi u emotivne veze i intimnost ? ;)

ili je obrnuto.... sa 16. je sve dozvoljeno,pa nema opasnosti ili straha od greske ? :)

ja bas mislim da zreli ljudi nemaju razloga za kolisanja,lazni sram itd....
ma jok, neko u 40-tim ce bas da izlazi sa nekom 4puta i folirace je da mnogo voli da diskutuje sa njom o svetskoj poltic, pa zato s njom izlazi....mislim....

Back