- Poruka
- 520
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...je pravi trenutak za prvi poljubac?
Upoznali ste novu devojku/decka na zabavi kod prijatelja,
svidja vam se i dogovarate izlazak na pice itd.
Kada je u redu da padne prvi poljubac?
Na tom prvom izlasku, nakon par izlazaka,
ili radije nakon nekog vremena,kada se bolje upoznate ?
Za mene je licno iskustvo pokazalo da mora da se dogodi u prva 3 izlaska..ili 4.
Ili nesto nije u redu ^^
Ili nema hemije.. ili je decko kreten!![]()
hmm...zavisi po koliko imate godina... zavisi i od toga koliko si ti kao ti lezerna, spontana....ako pravis neke ukocene stmosfere, pretpostavljam da ne smeju da te poljube, iako zele...a to je nekako, sta znam, gusi spontanost
hmm...zavisi po koliko imate godina... zavisi i od toga koliko si ti kao ti lezerna, spontana....ako pravis neke ukocene stmosfere, pretpostavljam da ne smeju da te poljube, iako zele...a to je nekako, sta znam, gusi spontanost
Odmah je poljubim ako ne zeli znaci da nikada nece dopustiti to![]()
[Silvers];27142431:Naravno, osim ukoliko te ne opajseri samarcinom da ti se zavrti u glavi, kao sto to uglavnom bude...
cek da pogledam dal je ova tema na tinejdzere oostavljena ili na +18![]()
Pa bas sam to htela da pitam i malo strije... kako ljudi u 30-tim i 40-tim gledaju na taj poljubac?
Jasno je da za tinejdzere je to samo tako... kad su klinci , i ni na sta se ne gleda ozbiljno .... pa ni na te musko-zenske odnose ^^
Leoooon1 !!!
A sta ti ne izlazis na prve sastnke vishe???
- - - - - - - - - -
Glasajte i na anketi gospodo ^^ please...
bile i teme o tim poljubicma, ljudi razlicito gledaju nekom je poljubac intimniji od seksa drugima seks intimniji od poljubca
ja gledam na taj poljubac da me taj neko privlaci, seksualno izaziva tako da ako osetim da i ja nju privacim da ce da se i poljubimo
- - - - - - - - - -
ironija zbog ono o samaru
ma izlazio al zaboravio deda kad je to bilo
pa kako da glasam kad mi ne odgovara ni jedno a mogu prva dva da budu
[Silvers];27142431:Naravno, osim ukoliko te ne opajseri samarcinom da ti se zavrti u glavi, kao sto to uglavnom bude...
Mozda forumashice to radeali ostale se nikada nisu bunile sto ih ljubim
![]()
Pa ne izlazis...
jer nije tako opusteno kao kad si bio mladji![]()
Ajde, ajde...drži se teme, mani se komentarisanja forumašica, moderacije i veb cam (tvojih omiljenih tema) pa da lepo ćaskamo na temi.![]()
Ajde, ajde...drži se teme, mani se komentarisanja forumašica, moderacije i veb cam (tvojih omiljenih tema) pa da lepo ćaskamo na temi.
.....................
Tema@ pretpostavljam da najbitniju ulogu igraju godine. Odrastao čovek zna šta želi i sa kim i kada (uglavnom, mada nije pravilo)![]()
Pa bas sam to htela da pitam i malo strije... kako ljudi u 30-tim i 40-tim gledaju na taj poljubac?
Jasno je da za tinejdzere je to samo tako... kad su klinci , i ni na sta se ne gleda ozbiljno .... pa ni na te musko-zenske odnose ^^