Када жена флертује!

Ne flertujem ako nisam zainteresovana za nešto više. Flert je po meni zeleno svjetlo da me muvaš mada ga mnogi koriste za pumpanje ega.

Зна се десити и да то крене са пумпањем ега , али онда може да оде на другу страну , да у том флертовању осетиш и страст , хемију , енергију ..треба бити опрезан , али исто тако можеш и бити погрешно протумачен због ситнице ..[/QUOTE]

Podignes na viši nivo da popricas s njim o njemu , da vidis ko je i sta je. Mozda se eto vidite ako je u komšiluku gde prodajes fast food , pa te saceka dok ti ne dodje taxi. On ti da pare za taxi.

Зависи , ако флерт не подрзумева игру речима , онда је боље да се не подиже на већи ниво , долази до разочарења ..оно у стилу :"са ким сам ја флертовала "

Мало флерта ту и тамо, у пролазу , без много комуникације да се леп осећај не поквари , нахраниш его , испуниш се лепим осећајем и то је то ..

Ma imas sad ove sajtove, tu dolazi gomila devojaka koje vole flertic u prazno. Postavi slicicu, gomila mladica (citaj glavica) joj salju prazne komplimente tipa: uff ala si lepa, imas nesto u ocima, licis malo na moniku beluci, malo na pamelu i to...
A ona skuplja lajkove i raste. Mogu da zamislim kako se ona oseca. Ko kraljica.

ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .
Pa jasta, meni ispala boca neka u vozu okotrljala se kod neke, i odma kaze to nije moje, a jasta da hoce sex ali bi se prvo voljela zaskociti dobro

Зависи , ако флерт не подрзумева игру речима , онда је боље да се не подиже на већи ниво , долази до разочарења ..оно у стилу :"са ким сам ја флертовала "

Мало флерта ту и тамо, у пролазу , без много комуникације да се леп осећај не поквари , нахраниш его , испуниш се лепим осећајем и то је то ..
Ili s kim sam ja flertovao.

ауторска тема

Интересује ме нешто , одгледала сам један клип из серије "пријатељи" који говори о флерту и ту тип говори да када жена флертује , или одгoвори на флерт , мушкарац одмах мисли да она жели секс са њим ..Да ли заиста мушкарац мисли да жена жели секс ако флертује са њим , флертује безазлено ?

пс

Тип онда у том клипу говори да је тако свуда , да то мушкарци на целој планети тако мисле .
Зависи колико је флерт интензиван. Мада мкслим да је дивљи флерт код два незнанца торално позив на сесовање

ауторска тема

пс

Možda ti fali pravi naslov:

Da se **** a da joj ne udje

Ma imas sad ove sajtove, tu dolazi gomila devojaka koje vole flertic u prazno. Postavi slicicu, gomila mladica (citaj glavica) joj salju prazne komplimente tipa: uff ala si lepa, imas nesto u ocima, licis malo na moniku beluci, malo na pamelu i to...
A ona skuplja lajkove i raste. Mogu da zamislim kako se ona oseca. Ko kraljica.
Pa zna ona da je to samo radi ostvarivanja kontakta s njom.

Ako pak ne zna onda je budala. Diskutabilniji su mi ovi koji odma skoče....

ауторска тема

пс

flirting-1600x900.jpg
Sto lepa ova sa slike. Rado bih flertovao s njom.

svaka žena je nažalost svesna da bilo kakvo prijatno ophođenje prema muškarcu može biti protumačeno kao flert

zato mnoge biramo da usvojimo večnu resting bitch face pa posle i ne znamo kako da je otkravimo kad nam se neko zaista dopadne
Do tumača je uglavnom. I šta je to flert ? Valjda treba da je tematika takva.
Pozovi je na piće , na nešto.. pa ćeš videti da li flertuje. Frka oko ispale?
Ne kažem tebi , nego tumačima.

Back