Kada ti neko ne odgovara seksualno

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.289
1. – da li to treba reći?
Kako se vadite ako ste se približili nekome i vidite da to nije to?

2. Da li ste ikada želeli da se nekome sviđate više nego što vam je telo govorilo?
I kad se to desi – da li ostajemo da spasimo ego, ljubav… ili vlastiti ideal?

Koliko ste spremni da zanemarite poruke svog tela?

Ovo je pre svega pitanje za sve koji misle da je seks precenjen . Možda je nešto drugo mnogo bitnije, pa se ovo može zanemariti? Može li se tako živeti ako se ovo zanemari?

ne, nikako, iskreno mislim na drugu
2. Da li ste ikada želeli da se nekome sviđate više nego što vam je telo govorilo?
ne, pssivan ssm..kome se ja svidim

Ovo je pre svega pitanje za sve koji misle da je seks precenjen . Možda je nešto drugo mnogo bitnije, pa se ovo može zanemariti? Može li se tako živeti ako se ovo zanemari?
Nije precenjen, ne znam sta ds dodam

Два су разлога зашто људи не могу да замисле везу где је сексуална гратификација споредна, ако не у потпуности одсутна; као ни везу где се сексуална привлачност развија.

1) Секс им је главни извор задовољства. Нису никада научили да уживају у другим активностима.

2) Немају виши циљ од пуког задовољства. Не виде начин на који партнер може да има већу улогу у њиховом животу од обичног пружача задовољства.

Onda nemas seks s tom osobom. Sta drugo?

Naravno da treba reci; Treba razgovarati o seksu, i reci sta volis, ili ne volis..., ili zelis (ukljucujuci seksualne fantazije). Medjtim, za takve razgovore treba da postoji poverenje izmedju partnera.

Kako se vadite ako ste se približili nekome i vidite da to nije to
nemam iskustva, ako mi neko ne odg, odrsdim posao i ne javljam se vise, ma koliko god propustnis poziva i poruka. Stp se tice priblizavanja, intuicija me nikad ije izdala

davno je bilo kad sam razmišljao na taj nacin, ne znam

nemam komentar

Posle kog vremena?

Kada stupiš sa nekim u vezu, taj sam početak je često traljav, naročito u sadašnje vreme. Ovih dana sam razgovarala sa par ljudi baš na ovu temu.
Ranije, upoznaš nekoga, pa se viđate onako usput - neka zajednička aktivnost (gde ste se upoznali), sport, posao, svirka, komšiluk... i polako se upoznajete, vidiš tu osobu u različitim situacijama, raspoloženjima, oblicima... pa ti se svidi pa osetiš neki neizdrž da je vidiš ponovo... i kako to već ide dalje.
Danas je to drugačije - poruke, razgovori, poruke, razgovori, fotografije... pa ja bih tebi, ti bi meni... pa bismo mogli ovo... ono... i onda tu nema nekih jedvačekanja, nekih pitanja, sve je na tom ekranu, malo toga ostaje za oči u oči.
I kada se vidite, bez obzira što obe strane to ne misle, ali definitivno barem podsvesno očekujemo da se sad to sve otkucano i pročitano sprovede u delo sad i odmah. I tu nastaje problem jer bi obe strane da se pokažu i dokažu iz prve ali to ne može.

Naročito kada je seks u pitanju. To ne ide tako. "Prvi mačići se u vodu bacaju" tako da i taj početak kada je seks u pitanju ne smatram važnim. Za tu opuštenost, kompatibilnost, usklađivanje... treba vreme, a mi to vreme preskačemo nego odmah uskačemo i imamo neka očekivanja koja su nerealna.

Posle kog vremena?

Kada stupiš sa nekim u vezu, taj sam početak je često traljav, naročito u sadašnje vreme.

Naročito kada je seks u pitanju. To ne ide tako. "Prvi mačići se u vodu bacaju" tako da i taj početak kada je seks u pitanju ne smatram važnim. Za tu opuštenost, kompatibilnost, usklađivanje... treba vreme, a mi to vreme preskačemo nego odmah uskačemo i imamo neka očekivanja koja su nerealna.

Pa to samo znači da zavisi od NAS koje kriterijume imamo. Nekome je kriterijum da ima novac, nekome da se lepo smeju zajedno, nekome da su dobri prijatelji, da imaju lepe planove, nekome da je neko lep, nekom da je zaljubljen, itd....

A takođe može da se izabere ovo - telesnost da bude najvažniji lakmus papir. Seks je miris i hemija i eros i igra i sigurnost i predanje i ekstaza, i najintenzivnija razmena ljubavi.. centralni odnos dve osobe. početni parametri su jako važni, zapravo nema tu nekih izmena, kako krene tako će uvek biti.

Što se mene tiče, prvi mačići su sve što je trebalo da znam o seksu sa nekom osobom. Ali volim da pročitam kako je to kod drugih

Ne, "prvi mačići" su samo... privid... kao kada jedeš voćni kup sa sladoledom. Pa prvo probaš šlag - nalepše izgleda... pa onda ide voće... hm, nešto ti se dopada manje, a nešto više... i onda tek ide sladoled na dnu - mmm prava stvar!
Moraš da probaš sve, a za to ti treba prvo strpljenje, a onda i vreme.

Meni taj početak nije važan. Kada sam bila mlađa... dosta mlađa, seks mi je bio najmanje važan. Razmišljala sam zašto su mi veze ranije bile jasnije, više definisane i svatila sam da je zato što sam osobe upoznavala na drugi način, prvo njih, a seks je dolazio kasnije. Sada, i ako do seksa dođe na početku ne smatram ga toliko važnim jer je često trapav, iz gore pomenutih razloga.

Nama ženama je lakše, muškarci su u pravu, mi ne moramo da se nešto dokazujemo i ne možemo da kiksnemo, ali oni mogu i često imaju tu tremu, opravdanu, kao i strah da ne daju od sebe ono što žele.

Back