1. – da li to treba reći?
Kako se vadite ako ste se približili nekome i vidite da to nije to?
2. Da li ste ikada želeli da se nekome sviđate više nego što vam je telo govorilo?
I kad se to desi – da li ostajemo da spasimo ego, ljubav… ili vlastiti ideal?
Koliko ste spremni da zanemarite poruke svog tela?
Ovo je pre svega pitanje za sve koji misle da je seks precenjen . Možda je nešto drugo mnogo bitnije, pa se ovo može zanemariti? Može li se tako živeti ako se ovo zanemari?
kompleksno pitanje, veoma teško za otvorenu diskusiju.
pitanje broj jedan
da li treba reći...pa ne,
mislim da to i ne može da se popravi razgovorom ali neko strpljenje za usklađivanje svakako treba da postoji
ako nema poklapanja u fizičkom smislu čak iako osoba ima lepo građeno telo razočarenje je neminovno ali kada su ljudi prvi put u toj akciji mislim da nikada nije idealno i da svi pate od neke treme koja može da pokvari ugođaj. ja uvek dam još neku šansu da otkrijem da li stvarno antitalenat ili je to zbog treme
posle se već profiliše šta ko voli i u čemu uživa pa se ljudi usklađuju tako što se otvore za nešto novo što seksualnom partneru puno znači ali u početku naročito ako se sretnu zreli ljudi sa već formiranim navikama baš teško ide
on ne voli felacio na primer...užas.
pitanje broj dva
imam sreću da se uvek sviđam nekome više nego što moje telo to očekuje ne znam zašto je to tako,
možda zbog moje indolentnosti
nekada hoću da spasim sve
nekada hoću da ne spasim ništa
i u oba slučaja se isto ponašam.
mislim da sam se rodila sa takvom strategijom hvala nebesima dobra je zbog relativizacije stresa usled komplikacije u partnerskim odnosima
Poruke tela nisu samo da telo želi dobar sex, telo želi i udobnu odeću i dobar krevet za miran san i fino izbalansiranu hranu koja daje energiju i još svakakva druga htenja koja provociraju telo i dušu
kad imaš sve sa jednom osobom nekako to poklapanje u sexu je manje u fokusu dođe mu kao jedna u nizu aktivnosti u paketu.
ne mislim da je sex precenjen, mislim da je veoma važna karika u relaciji ali kažem ti opet, čovek je spreman na kompromise koje mu život nudi
jer kad ne bi bio ostao bi suvog qurtza ceo život.