Kada ste zadnji put nešto ukrali?

Prvo sam pomislio - što bi bilo da su me uhvatili?
Nakon toga sam se cijeloj situaciji nasmijao.
Sada razmišljam - što ako nastave prodavati ta talijanska govna?
Pa nisam ništa loše učinio (barem tako mislim), idući put ću kupiti kilu graha i platiti, a dvije chili papričice ušuškati između.
OK, to je ono što bi želio učiniti, što bi na kraju krajeva i napravio, kada bi znao da neću biti uhvaćen.
Stvar je u tome što mi nije žao platiti, već ne želim da me netko zajebava, a to govnarske Plodine kupcima rade.
Ја сам украла хемијску оловку у полицији :zcepanje:
Понеку чашу у ресторану 🥰 ал то је успомена!

Nemaš muda za ozbiljnu krađu
Znao sam
Jbg
Ok
I ti si negde ok

Ovo nije tema o ozbiljnim krađama. I ne treba da bude. Kao što ne možemo pozitivno da pišemo o nekim opojnim supstancama, ne možemo da dajemo podršku forumašima koji žele da izvrše samoubistvo...tako ne možemo da pišemo o ozbiljnim krađama i ozbiljnim krivičnim delima.

Nadam se da me razumeš. 🙂

Ovo nije tema o ozbiljnim krađama. I ne treba da bude. Kao što ne možemo pozitivno da pišemo o nekim opojnim supstancama, ne možemo da dajemo podršku forumašima koji žele da izvrše samoubistvo...tako ne možemo da pišemo o ozbiljnim krađama i ozbiljnim krivičnim delima.

Nadam se da me razumeš. 🙂
Razumijem
Šalio sam se sa osobom zvanom Jugoslav
Unesimo malo daha slobode🤗

I da , skinula sam nekom liku naočare za sunce sa glave misleći da su moje. U Francuskoj. Ostavila sam svoje pored na klupici i otišla na tren i neko ih je ukrao stvarno. Naišao je lik sa " mojim naočarima" i ja sam ga zaustavila objašnjavala i tražila da mi ih vrati. On ih je skinuo i dao mi.
Posle nekoliko minuta sam shvatila da nisu moje. Quelle blamage ! :rumenko::zcepanje:
@peti ligament

Meni glupo i sramota me te sitne zezalice da kradem ali odem negde sa nekom zenom i one cape pikslu ili one male vaze sa onim veštačkim cvećem sa stola.to kao za uspomenu "uzmu" toliko me sramota da ostavim uvek veci bakšiš od maznute robe:mrgreen:
Dokle došao ovaj svet kada zene kradu veštačko cvece i piksle:roll:

To, sa branjem voća kod komšije, se ne računa. Dečiji nestašluci. Nisam nikad u životu ćapio nešto, što bi se reklo, da ima smisla. Najveća stvar, koju sam uzeo je, hemijska olovka. A i to, da se poslužim. Ali, najviše od svega, volim da kradem ženske poglede i osmehe. I to mi je sasvim dovoljno.

U jeb*ote...
Moguće da ih je idiot našpricao sumporom.
Mi smo isto kao klinci krali voće, ali iz obijesti.
Znam da sam jednom pozvao društvo da idemo krasti kod mog dede.
Ja sam volio krast marelice od komšije.
I tako jednom preskočim u njegovu bašču, pružim ruku da otkinem marelicu,kad on viče s prozora kroz smijeh "komšija nemoj da ti ja sisu materinu otkinem".:rotf:

Evo ja sinoć, nakon možda 35 godina pauze, prije toga se i ne sijećam da sam nešto ukrao, ali kao dijete sigurno jesam.
Znači te smrdljive Plodine u zadnje vrijeme nemaju chili papričice iz Tunisa, koje su uvijek bile svježe, već neke talijanske. Prisile te kupiti cijeli stručak, iskoristiš dvije, a ostatak uvene, zbog toga što ti ne trebaju toliko često.

Dođem u Plodine, kad ono opet talijanske. Tu zamračim.

😡 😡 😡

Da skratim priču - sinoć uzmem luk, zelenu papriku, crvenu papriku (sve po komad, točno onoliko koliko mi treba), a sa stručka jednostavno otkinem dvije najveće chili papričice i ubacim u posebnu vrećicu za van.

Kasnije u autu si mislim - što da su me uhvatili i da sam dobio zabranu ulaska zbog dvije papričice, pa umro bi od sramote...

Evo u svoju obranu napominjem da sam bio revoltiran, a zadnji put kod javnog bilježnika kada sam plaćao dao sam novčanicu od 50€, da bi mi ona ista prisjednica vratila kusur od 50€, pa sam je upozorio da kasnije ne bi imala problema zbog manjka.
Znači nije da idem naokolo i kradem sve što mi dođe pod ruku.

Kradete li vi?
Kada ste zadnji put nešto ukrali?
Što točno?
Da li vas je bilo sramota?

PXL-20251128-074237846.jpg
Prvi razred, ukrao crvenu kredu da bih pisao po zidu zgrade dosadila mi da ostacima crepa crtam belom bojom, zatim sam ukrao komšiji neke sličice pa onda sestri od tetke neku igračku. Onda sam se uplašio za svoje mentalno zdravlje da ne počnem da kradem da ne mogu da se zaustavim i tad sam prestao

Back