- Poruka
- 18.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) ме је пратио до куће. Држала сам га под руку и све време викала ''ходај полако не могу толико да журим''... а заправо смо ходали јако споро... после тога ми се до јутра вртело и вртело и попадала сам и јаој... никада више...Јако давно... пре, отприлике 10 година...
Кума је купила стуб, па смо га залили...
Не да смо га залили него и дан данас ради без грешке...
Јаој што је било грозно. Мој дечко(сада муж) ме је пратио до куће. Држала сам га под руку и све време викала ''ходај полако не могу толико да журим''... а заправо смо ходали јако споро... после тога ми се до јутра вртело и вртело и попадала сам и јаој... никада више...
Волим да попијем, понекад, чашицу или две... али да ми глава остане бистра...![]()
jer sam je i ja jednom ( mnogo davno , mislim da sam slusala 3 godinu na faksu ) dobro zalila i to namerno sa drugaricama da vidimo kakve smo pijane
, i necu nadam se nikad vise tako jer mi je bilo grozno u najmanju ruku .

Jes vala, i to sto kazes...i sutra je dan, a svaki dan je idealan za pivu![]()

nije svaki(zimski ne,bar meni)i sutra je dan, a svaki dan je idealan za pivu![]()

ne moze da se postavi tema 'Kada ste se poslednji put naaduvale?'? 
Aaaaaa........ne moze da se postavi tema 'Kada ste se poslednji put naaduvale?'?
![]()

Ovde su vidim sve profesionalci. Zadnji put sam se napila i to bas uvostila pre nesto vise od 4 godine. Popijem nesto samo ako bas, bas moram(zestina), leti popijem po neko pivo, i to je to. Alkohol zatupljuje cula.
Onda? Kad ste se napile poslednji put?
Jel vas bilo sram ujutro?
hm...nikad!