Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EngHedgHog2.jpg

živela ljubav :P

a gle temu :lol: Draga Doktorko,

Ja sam zena koja ima cetrdeset godina i nikad se nisam udavala, ali uvek kazem da sam razvedena da ne bi mislili da sa mnom nesto nije u redu. Na pocetku mog devojastva bila sam optimista i mislila sam:
"Hocu da upoznam pametnog, osecajnog, lepog muskarca, nekog uspesnog u svom poslu."
Ali posle sam uhvatila sebe kako mislim:
"Boze, daj mi bilo kakvog kretena samo da pisa stojecki!"
Kazu da negde postoji prava osoba za svakog od nas. Plasim se da je moja polovina umrla odmah po rodjenju.
Ove godine sam bila na vise sastanaka na slepo nego Stivi Vonder. Zar nisam zasluzila bar jednog vodica za slepe?
Doktorka, vise ne znam sta da radim....

Utucena neudata

jao

nikako pasti sa stolice na glavu
pa još povući drugaricu sa sobom

setih se slučaja iz Moskve.
Majka i ćerka se napile, intimno u krugu porodice tj. u stanu
tako pijane se posvađaju, obe trvrde da nisu pijane, i majka reši da dokaže da nije i pijana i uspentra se na
geleder da joj pokaže "hod na gredi" - bivša balerina
smandrlja se i prospe po trotoaru
bilo tamo na TV u okviru "dežurne patrole"
inače taj raport dana posle ponoći je bio puncijat raznim biserima
urnebesna kombinacija, neverice, straha, humora, ironije, cinizma, užasa i svega što postoji na ovome svetu

malavelika:
Takodje NE SMES:
1.povracati pred tipom koga odavno juris, a on se nasao na istoj toj zurci na kojoj si ti pijana
2. smuvati se sa bilo kim i zavrsiti znas vec kako
3.pisati mail sefu, ali u kome mu ne govoris sta mislis o saradnicima, vec sta mislis o njemu
4.Izvoditi striptiz neizdepilirana
5.maaa, ne smes bre da se napijes toliko da ne znas sta radis u situaciji kad to ne smes sebi da dozvolis (poslovni party, zurka gde postoji sansa da se smuvas sa nekim koga "hvatas" vec neko vreme, party gde su ti bivse ljubavi, ili bivse drugarice....)
Uradila stvari pod stavkama 1., 2. i 5. i nista mi nije falilo zbog toga...
Dobro, (za ovo pod 1. ) nije se bas radilo o tipu koga sam dugo jurila... Jurio je on mene, cak i poslije toga... :lol:

1. ne poku$avajte da popravite $minku

2. ne penjite se na $ankove, stolove i stolice ukoliko imate vi$e od 55 kila

2.5 ne radite to isto ako ste u cipelicama/chizmicama sa $picom i/ili visokim potpeticama

3. ne sedajte na 'ladan beton (chuvajte jajince)

4. ne trljajte guzom medjunozhje dechaka koji je iza vas jer je mozhda i on pijan pa nece skontati da to radite jer vas zaista svrbi

5. ne gasite pivom

6. ne skidajte tamne naochare

7. ne stopirajte do kuce

8. ne uveravajte drugaricu koju niste dugo videli da je volite najvi$e na svetu

9. ne dogovarajte se za sledece pijanstvo

Betty:
mmmm....

......da uradite kad ste pijane

1. Napišete nekoliko napomena i teza za sutrašnji posl.sastanak

2. Budete u blizini telefona kada nekim slučajem imate pri ruci imenik sa brojevima telefona svih svojih bivših

3. Dozvolite da vas fotografišu! ~ Može da završi na netu

4. Uzmete daljinski, uključite TV i dobijete inspiraciju da naručite nešto iz Telešopa

5. Upravljate komplikovanim aparatima, posebno onim za karaoke

6. Napišete mejl šefici u kojem joj otovreno govorite šta mislite o svim onim luzerima s kojima morate da radite

7. Usvojite bilo šta, kućnog ljubimca, dete, akcenta nekih čudnih vama dalekih i nepoznatih krajeva

8. Skočite na šank i pokažete im akako to radite bolje od Džej Lo

9. Čupate obrve

10. Pošaljete sms lascivnog sadržaja bivšoj ljubavi za koji niste sigurne da je sasvim otišla u zaborav

ide nova godina, dupe dakle uza zid
Slušaj da imaš pored sebe muškarca kojem je stalo do tebe, sve ovo gornje navedeno bi ti bilo bezopasno .

Prema tome, opasnost je u tome što se tvoje "ispoljeno" JA mnogo razlikuje od tvoga stvarnog JA , valjda u preambicioznoj lovačkoj nameri.....

P.S. U dobroj nameri lovim majmune ćorcima, padaju u nesvest od straha.

Back