Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa cekaj Patku, Ja se ispoljava uvek ovako ili onako.
Kakvo je to fantomsko neispoljeno Ja?
Sva Ja ovde i ispoljena i pretpostavljena a neispoljena su samo nase vlastite projekcije.
Ili ja nisam bila u skoli tog dana kada se ucilo o stvarnom Ja?
Kakim danas mnogo, to je zbog posta, sigurno. :rool:

CaLiMeRo:
Naravoučenije: Ko malo toga ima, može slobodno da počne da pije.
Napomena: Ipak ne mogu da počnem, zbog migrene.

pa zato i imash migrenu...shto nemash nishta od toga

kazhu to je bolest karaktera....oni koji teraju sve savrsheno
direktorski tipovi
tako neshto

opushteno
valjda
ja mogu da ser.em poshto sam sve talente izgubila pa da potrosim jos neke trenutke uz vas

e ok ja nekad teram savrsheno kao imam tu ideju ali sam ja drugacija sklona sam gojenju, el ti nisi ?? pitam moja tetka ima migrenu ona nije debela mada ponekad se ugoji koje kilo ali je vishe suva

e mozda i nema mozda joj je prosla migrena
nesto sam jos htela da kazem ali ne znam sta
?

razumem vas ono za shminku ja se shminkala jednom uzastopno i pocelo da me mrzi da skidam a to je kod mene bila maskara a to je najteze za skidanje. ajde one ostale samo flj flj i ode
a ovo...
struzhi a ono nece. ok trljaj vatom
ja sam sad opet ruzhna ali verujem da je to stvar psihe mogu da se gledam u ogledalo i da budem odjednom lepa kad nekako dodjem u to stanje. tj mogla sam moguce da sam to izgubila tu veshtinu ili sta je vec.
ozbiljno to sam videla.
dosao mi je jedan uchitelj vratio se ja nisam vishe u ucenjima sad ne znam de sam..put ka ludnici
:)

ako planirate da udjete u stan preko terase /da vas vasi ne bi provalili -za sve koji jos zive sa roditeljima ;-) /, dobro prethodno razmislite u kakvom je stanju ograda.. :)

ja imala umalo fatalan ispad..

vodila ortaka nesto na kratko do mene. i sad kao posto je ponoc vec bila prosla ja predlozila drugu da udjemo preko terase, da ne budim moje. medjutim kljuc nije nesto radio pa sam ,ipak, morala glavni ulaz da koristim. sutradan se ladno setim da su majstori koji su uredjivali stan skinuli ogradu sa terase jos par dana pre toga.. tako da je kljuc kojim slucajem stimao, morala bih da objasnjavam komsiji ispod otkud ja u sred noci kod njega ;)

hahahaha....
spideyanime2.gif

Back