HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Ne znam za mamurluk, ali znam za instant trežnjenje za dve sekunde.
Lek je sirće, jedan mali gutljalj i možeš posle da voziš Moncu;-)
Lek je sirće, jedan mali gutljalj i možeš posle da voziš Moncu;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako si ti izvorno-narodno produhovljena osoba! ja se tebi divim, drago mi je sto mi se obracas lol, ti sama smisljas te stihove?bas si talentovana....hihihiBetty:bela rada
lažna maskarada
![]()
dodaj u potpis : crna kaurkinja![]()

. Cudno, ali pojma nemam o cemu smo pricali
. Na svu srecu pa kako me brzo uhvati tako me i prodje, posle sat vremena sam vec mogla da hodam :wink:
sve to za jedno veceNesi:Pre par dana...crno pivo na tocenje. A onda sam se trudila da cutim i mirisem cvece (ko Ferdinand). Cudno, ali pojma nemam o cemu smo pricali
. Na svu srecu pa kako me brzo uhvati tako me i prodje, posle sat vremena sam vec mogla da hodam :wink:

znala sam da ce pi z de da izmisljaju razloge da ne dodjuVragolasta Amfibija:ali posto ja nisam iz Bg...svi moji prijatelji su se odselili jer sam precesto dolazila u goste...ali nisam izlazila nego sam sedele uz TV i trazila da me dvore.
ma nisam ja bas drustvena.
morala bih da dodjem busom.
hm...povratna karta 700 din i tamo mi treba oko 3000...ok finansijski ibh i mogla.
e da imam neke obaveze u novembru gore.ali ni to ne mogu da uklopim nikako.
i shta ko ono izadjemo,napijemo se,ogovaramo....e onda sutra na forumu kakve je cipele nosila amfibija tema na z.kutku i ti ces svojim iskusnim nosem da osetis na shta mirishem...ne smem da se obrukam.
znaci 14-26