nece me pustiti jer vec ima dve koje su uzele septembar za odmor i pitale jos u januaru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eh, ako bude živeo koliko sam ja puta sinoć nazdravila za njega, biće mu i previšeBetty:![]()
za Davida od tri i trista!
Živeo!
ja ću danas da se vidim s drugaricom, vratila se iz Francuske, pa možda malko ...hmhmhmh....![]()

Betty:ja nisam na dijeti
Može večerica
U Byblosu? 14 jela različitih na jednom tanjiru![]()
SINDI:Betty:ja nisam na dijeti
Može večerica
U Byblosu? 14 jela različitih na jednom tanjiru![]()
:shock:
kuku...koliki je to tanjir, leba ti?![]()
![]()
ni ja nisam na dijeti :wink:
ops:
I dijetu i češalj :?
, нити сам на дијети
!

ops: ali n kraju ipak nista
ne kaki,pašćeš kod 8- me.divlja u srcu:Nocas ce kod mene da bude zurka!
Dobila sam tekilu i ima da brojim do 10!![]()
Kada bih zavrsila na koncertu Viki Miljkovic i ja bih se napila... Ali, od muke... :?newerna_beba:Poslednjeg cetvrtka u jenom kaficu ovdje u pg... gostovala viki miljkovic.... smakla sam 5-6 tekila na ex,osatlo gustirala....ne sjecam se,ne brojim nikad koliko pijem.... pa sam se sa mojim dragim zamalo ne izyebah na sred kafica... guuusto bjese....ops: ali n kraju ipak nista
![]()
![]()

Aphroditi:Nisam ništa pila, ali u glavi mi zuji ko da sam popila flašu tekile.![]()

Nije bre pjevala ni sat vremena i to sto je pjevala nisam mnogo slusala.... nisam imala kad...Gazdarica:Kada bih zavrsila na koncertu Viki Miljkovic i ja bih se napila... Ali, od muke... :?newerna_beba:Poslednjeg cetvrtka u jenom kaficu ovdje u pg... gostovala viki miljkovic.... smakla sam 5-6 tekila na ex,osatlo gustirala....ne sjecam se,ne brojim nikad koliko pijem.... pa sam se sa mojim dragim zamalo ne izyebah na sred kafica... guuusto bjese....ops: ali n kraju ipak nista
![]()
![]()
ops:
jel to ona čepa.koka kola ,marlboro suzuki?newerna_beba:Nije bre pjevala ni sat vremena i to sto je pjevala nisam mnogo slusala.... nisam imala kad...Gazdarica:Kada bih zavrsila na koncertu Viki Miljkovic i ja bih se napila... Ali, od muke... :?newerna_beba:Poslednjeg cetvrtka u jenom kaficu ovdje u pg... gostovala viki miljkovic.... smakla sam 5-6 tekila na ex,osatlo gustirala....ne sjecam se,ne brojim nikad koliko pijem.... pa sam se sa mojim dragim zamalo ne izyebah na sred kafica... guuusto bjese....ops: ali n kraju ipak nista
![]()
![]()
ops:
![]()