Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što se telefona tiče - najbolje da ti ga muž (dečko) pokloni - onda ga nećeš zloupotrebiti, setićeš se na vreme. :P
A vaginu, ko će da ti pokloni vaginu?
Ne, bez šale, taj organ nije problem, problem je ono što se dešava okolo, uz tu priču.
A šta si to zgrešila? :D
Da se kladim da i nešto pogrešno rekla ili nešto prećutala :P
Ne verujem da je sex problem.

e draga beti,ma nishta...to ostaje u meni na srecu pa sam ja veliki borac.

u svakom pijanstvu su mi emocije radile ko lude.evo sad se secam sta sam sve radila i u pravu si...nikad blizu telefona !i nikad pogresnu muziku.

ok vagyna je uvek tu :lol: ali je ponekad neupotrebljiva,zaboravish na nju.

u stvari,ili je tu ona ili mob !

znaci,osecanja ili sex...sve u pijanstvu.
posle si u znaku pitanja sve jedno sta si uradila.

i ja.alkohol je poguban za mene kad je u velikim kolicinama.

znas onu :od vishka glava ne boli

e pa ovde boliiiiiiiiiiii ..... :lol:

ali,gle obicno imam nekog prijatelja koji pazi da ne zaserem totalno i pogubno,koji me prikoci kad se moji paknovi zalepe...samo problem je sto imam isuvishe liberalne prijatelje kojima je sve normalno :lol:

ok,nisam ubila nikod do sada i napadu pijanstva...i to mi ne bi tolerisali veorvatno. :lol:

svasta mi se desavalo u tim trenucima i pamtim ih ali stvarno,salu na stranu,,,nikad po zlu...uvek kao svoju slabost ali nekako simpaticnu.

Vragolasta Amfibija:
i ja.alkohol je poguban za mene kad je u velikim kolicinama.

znas onu :od vishka glava ne boli

e pa ovde boliiiiiiiiiiii ..... :lol:

ali,gle obicno imam nekog prijatelja koji pazi da ne zaserem totalno i pogubno,koji me prikoci kad se moji paknovi zalepe...samo problem je sto imam isuvishe liberalne prijatelje kojima je sve normalno :lol:

ok,nisam ubila nikod do sada i napadu pijanstva...i to mi ne bi tolerisali veorvatno. :lol: Da te nije neko iskoristio jadnu

svasta mi se desavalo u tim trenucima i pamtim ih ali stvarno,salu na stranu,,,nikad po zlu...uvek kao svoju slabost ali nekako simpaticnu.
:D

Back