Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty:
wine-santo2.jpg

za Davida od tri i trista! :D
Živeo!

ja ću danas da se vidim s drugaricom, vratila se iz Francuske, pa možda malko ...hmhmhmh....:cool:
Eh, ako bude živeo koliko sam ja puta sinoć nazdravila za njega, biće mu i previše :D

Ali, evo još jednom za njega; u skladu sa tvojim večerašnjim druženjem :wink:
23_135_11.gif

so konacan datum mog dolaska je 14.10.2005.,to je petak.cenim da cu vec u subotu biti spremna za opijanje.a posto sam na odmoru meni je i nedelja ok.
izaberite.nemoj posle da bude dogovarale smo se mesecima al bas tada mi dolazi tetka iz svilajnca pa ne mogu.ja se vec dogovorila s jednom forumasicom za celu turneju.ko hoce nek se javi na pp da ne bi betty (i ostali) saznali za datum i mesto :lol:
e a 13.10. mi se zavrsava dijeta,moze da padne i vecerica.kako vase dijete idu?bar nek bude na proteinski dan.

newerna_beba:
Poslednjeg cetvrtka u jenom kaficu ovdje u pg... gostovala viki miljkovic.... smakla sam 5-6 tekila na ex,osatlo gustirala....ne sjecam se,ne brojim nikad koliko pijem.... pa sam se sa mojim dragim zamalo ne izyebah na sred kafica... guuusto bjese.... :oops: ali n kraju ipak nista :( :D
Kada bih zavrsila na koncertu Viki Miljkovic i ja bih se napila... Ali, od muke... :?

Gazdarica:
newerna_beba:
Poslednjeg cetvrtka u jenom kaficu ovdje u pg... gostovala viki miljkovic.... smakla sam 5-6 tekila na ex,osatlo gustirala....ne sjecam se,ne brojim nikad koliko pijem.... pa sam se sa mojim dragim zamalo ne izyebah na sred kafica... guuusto bjese.... :oops: ali n kraju ipak nista :( :D
Kada bih zavrsila na koncertu Viki Miljkovic i ja bih se napila... Ali, od muke... :?
Nije bre pjevala ni sat vremena i to sto je pjevala nisam mnogo slusala.... nisam imala kad... :oops: :lol:

newerna_beba:
Gazdarica:
newerna_beba:
Nije bre pjevala ni sat vremena i to sto je pjevala nisam mnogo slusala.... nisam imala kad... :oops: :lol:
jel to ona čepa.koka kola ,marlboro suzuki?
qq koji užas...btw čula sam mahi mahi....jb ti život :x

Back