ANAlitichar
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
Hm...prvog decka sam imala u 5 razredu ,ali se kasnije ustanovilo da je gay

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lencheeeee:shta rachuna se i iz vrtica...Pa dobro ja i mali Yorgos smo se balawili i balili jedno po drugom u wrtitju...Jel se i to rachuna???Onda prwog dechka sam imala u wrticu kad sam imala 3 godine,zwao se Yorgos i bio je Grk (i dalje je )![]()
ANAlitichar:Hm...prvog decka sam imala u 5 razredu ,ali se kasnije ustanovilo da je gay![]()
Mozda je to bilo ko iz "Neki to vole vruce", kad se folira da ne moze da oseti nista prema devojkama, a ona ne moze da veruje:Cyber_Barbie:Pokushao sa devojkom,ali nije upalilo
Shalim se
![]()
Pa nazalost nijeCyber_Barbie:Pokushao sa devojkom,ali nije upalilo
Shalim se
![]()
:shock: Shta sve necu chuti.. :shock:ANAlitichar:Pa nazalost nijeSad vec ima decka
![]()
Uzmi broj od ovog analiticharkinog...different from others...:ja jos nisam imao decka![]()
hehehehehehe..u pravu si majke mi..Kad_LupimLupim:C c c... kako bi promenila misljenje kad bi te neko dobro istamburao (:
Ninchu:OVA TEMA MI JE PALA NA PAMET BASH ONAKO ODJEDNOM!!!!!!!!PA JA NEKU MALO OZBILJNIJU VEZU SA 13........ :-? Vi?????:grin:
![]()