KADA STE PRVI PUT IMALI DECKA-DEVOJKU????

MadonnaGirl:
Hehe,nisam ja tako laka zenska da brzo menjam misljenje.........

Dok se jednom ne odvezesh sa lanca i pochnesh da ludish.... :roll:
Sad ce ono...NEMA SHANSE, ali veruj mi da znam mnogo devojaka shto su bile fine, i ni malo lake, ali ebga, na kraju se sve okrene. Ne tvrdim da je to 100% tachno, ali bar u 80% sluchaja jeste. Takodje znam da nisam popio svu pamet ovog sveta, ne tripujem se da sam najpametniji.... vec samo velim ono shto mislim

bez ljutnje. pozdrav!

Hehe,ja sam rekla da necu promeniti misljenje cak ni kad me KLL izbubeta...
Sta,ti mislis da ja ne bih da imam decka? I te kako bih...samo me je iskustvo(ne neko veliko,ali je ipak nesto) naucilo da ne verujem muskarcima,a osim toga,ne smatram sebe dovoljno lepom da bih mogla da imam nekog decka ko nije budala......
Brzo padam na komplimente,i nije bas da sam laka,ali brzo padam,medjutim,kod mene je izgleda obrnuto...sve manje i manje verujem muskarcima...i samim tim postajem sve teza...;)

MadonnaGirl:
Sta,ti mislis da ja ne bih da imam decka? I te kako bih...samo me je iskustvo(ne neko veliko,ali je ipak nesto) naucilo da ne verujem muskarcima,a osim toga,ne smatram sebe dovoljno lepom da bih mogla da imam nekog decka ko nije budala......
Brzo padam na komplimente,i nije bas da sam laka,ali brzo padam,medjutim,kod mene je izgleda obrnuto...sve manje i manje verujem muskarcima...i samim tim postajem sve teza...;)

pa pazi sad, kad nalete na ne dovoljno lepu devojku odma im se u glavi javi "ova nije ufurana, jedva cheka da joj neko pridje....daj da dovatim da opalimi to" ...sve dok ne bude prisho neko sa nekim drugim mislima, mislicesh tako....ebga. :roll:
Ali opushteno, nacice se neki fin dechkic, ima vremena....

Elem, ni ja nisam neshto extra lep, ali se trudim da plasiram dobru prichu, koja ce oboriti 8-)
pozdrav!

MadonnaGirl:
Jaoj... QQ tebi sa takvim razmisljanjem :roll:

zhvaljenje vecj posle 6og?... a ja tek godinu pre otkrio shta je drkanje.
ne, ne misli se na tu osobu, nego se misli na .... onu drugu osobu.... znash koju .... da.... tu.
dodjavola s ovim. i hate dis.
@bojan: a dobro to za vas ljubitelje statistike, kladionice, koji cjete znati statistichke podatke pravilno da uporabite u odredjene svrhe. ;p

Back