limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.121
moram druze ovo da ti ispricam.. u mom nekadasnjem komsiluku zivela bakuta koja me po poletnosti i zivotnom entuzijazmu mnogo podsecala na ove nase forumasice.. i uvek je zateknem na povratku sa posla u nekoj suludoj akciji.. jednom prolazim, kad babi stigla gomila drva.. nisu drva vec balvani.. baba se zalece na gomilu i hvata balvan ko da ce da ga odnese ko cepanicu.. tu se nadje neki covek (koji je, nekim cudom, uvek prisutan kod ovih babinih sumanutih poduhvata) i smiri je:" polako baba, ja cu"..
sledeci put je vidim kako se hvata za plasticno bure od 200 litara do pola napunjeno vodom.. capila ga baba ko da je casa.. opet tu dobri coek;" neka baba, ja cu"..
treci put je vidim kako hoce da izasovi parce zemlje ispred kuce.. uzela asov i zalece se na njega ko nerast na krmacu.. naskocila baba nekoliko puta i jedva da ga je santimetar zabola.. pa kako ce kad nema trijes kila sa sve krevetom.. a sedamdesetu vec uveliko prevalila.. opet tu covek.. umorno vrti glavom:" neka, baba, ja cu"..
e,druže,da ti nisi bio taj dobri čoek...?