gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
e, super bila fora ..jedna forumašica, koju, tako, znaju da pecnu da nema žif. iskustvo i time razgoropade leoparda pokušajem diskreditacije njenog mišljenja, ladno je da danas optužila za neozbiljnost jednu forumsku koleginicu koja je mlađa od nje. nije ona to rekla tako, al se tačno fidi da je starija..kao, ae, mala..smisli, pa se javi.. ( : tako da..ovo je super mesto da se za par godina vidi kako teku promene "mladosti u glavi", duha i ostalog mladalačkog, skupljanje zfečki i znački.....znate ša..ja sam u najb. godinama, niko mi ne bi dao ni pismeno ni usmeno voliko, al...kenya me zglob. misim da je reuma...a to ide sa godinama (:
I MENI ide na žifac priča tipa..neke tice nikad ne polete..dupeta ne odrtave..moreee..nemo sad das lažemo..sam debili ne rastu ( : siroti oni..stfarno ste nekad nezahvalni prema žifotu..misim svi mi..
I MENI ide na žifac priča tipa..neke tice nikad ne polete..dupeta ne odrtave..moreee..nemo sad das lažemo..sam debili ne rastu ( : siroti oni..stfarno ste nekad nezahvalni prema žifotu..misim svi mi..