Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pa i nije ti neki primer: njih dvoje izgledaju kao mama i sinEvo najsvetlijeg primera
Dragan Nikolic i Milena Dravic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nije ti neki primer: njih dvoje izgledaju kao mama i sinEvo najsvetlijeg primera
Dragan Nikolic i Milena Dravic
ovaj, danas sam shvatila, uprkos mnogim negativnim reakcijama na ovoliki sneg - da bih tako volela da se grudvam, ali niko neće....računam da to nije želja matore osobe...

ovaj, danas sam shvatila, uprkos mnogim negativnim reakcijama na ovoliki sneg - da bih tako volela da se grudvam, ali niko neće....računam da to nije želja matore osobe...
svi mi ignorišete pitanje od prethodne strane... nije baš povezano sa mladošću, ali... i pošto je to možda menjanje teme, sad ću da ga metnem kao novu temu. Koliko sam energična, UF 
Ja se zarobljena u ovoj zimi osecam kao matora baba
Vi'š Pričalice kako si ti mladaa što, bre? pa sneg je prelep - grudvanje, zdrava zima, rumeni obrazi...baš je lepo.![]()
Vi'š Pričalice kako si ti mlada
Za mene je zima: crkavica, natruntavanje u milion slojeva, nagomilavanje kila, sedenje u kući, poledica, čišćenje snega sa kola, bljuzgavica...ma plače mi se...
Ja sam matorka, volem proleće i leto, Sunceeee, moreeee, suknjice, šorceve i bose noge!![]()

Исто, плаче ми се мајке ми! Београд са снегом је нешто што мрзим из дна душе
Да је у питању Златибор или Копаоник, хм![]()

Mladost se završava onda kad se ljudi počnu osjećati kao stari.Čovjek može imati i 70 godina,a osjećati se kao mlad,dakle,ja mislim da je čovjek star onda kad mu ostari duh,a ne tijelo.

a šta je kad mu ostari tijelo? mlad?![]()

), koji misle da je star onaj kome je telo staro, ima ih koji su bolesni od rođenja - da li su oni rođeni stari?
Mladost se ne završava. Nikad.
A što se tiče onih (neću da imenujem, ali ako se naljutim, napraviću limunadu...), koji misle da je star onaj kome je telo staro, ima ih koji su bolesni od rođenja - da li su oni rođeni srari?
Telo je samo ambalaža...![]()
Не осећам се као да ми је младост тек почела, али, свако ново раздобље у животу носи са собом неки нови почетак. И ако то прихватимо, бићемо задовољни.
Изгледам и осећам се као да имам година колико и имам. Ништа млађе.
Али ми се младост није завршила. И искрено, не бих волела да се понашам нити да размишљам као кад сам имала 20, иако сматрам да сам и тада била веома зрела.
Имали смо у комшилуку човека који је играо кликере са децом испред зграде кад је имао 40 година, радовао се кад их ,,офуљи'', свађао се са њима као да им је вршњак, а све то покривао причом како је он духом млад!
Е, за мене то није младост, то је нешто друго!![]()
Mladost se ne završava. Nikad.
A što se tiče onih (neću da imenujem, ali ako se naljutim, napraviću limunadu...), koji misle da je star onaj kome je telo staro, ima ih koji su bolesni od rođenja - da li su oni rođeni srari?
Telo je samo ambalaža...![]()

aj, onda.. sta fali ovom coveku sto ga je teta wanda uzela za primer
..mda..izuzev u sluchaju onih koji su u glavi, srcu i dushi matori i odrtaveli josh od punoletstva...![]()
ako je bolestan,a ima dvadeset godina...onda je mlad i bolestan...a ako ima sedamdeset...star i bolestan...šta tu nije jasno?
a tijelo je ambalaža koja stari...
hah...i život ne traje vječno,a kamo li mladost...![]()
pa to bi bilo u skladu sa ovim sto pricaju.. ali ne, one imaju proizvoljan sistem za odredjivanje mladosti.. sistem " kako meni odgovara"