ja mislim da bi vas dvoje što pre trebalo da odete na neki rejv i da vidite šta će da se desiYou are perfect![]()
pa posle da nam pričate na ovoj divnoj temi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da bi vas dvoje što pre trebalo da odete na neki rejv i da vidite šta će da se desiYou are perfect![]()
Sutra X-Dream & Delta u BG. Samo kažem...ja mislim da bi vas dvoje što pre trebalo da odete na neki rejv i da vidite šta će da se desi
pa posle da nam pričate na ovoj divnoj temi
oni još postoje??Sutra X-Dream & Delta u BG. Samo kažem...
![]()
Blasfemijaoni još postoje??
što bre, pa lepo sam pitala, to sam ja slušala kad sam bila mlada, a to je bilo davnoBlasfemija![]()
Da. Verovatno. Mislim da je neki retro set. To mi i treba..ako mislimo na isti x dream i istu deltu
ovo je jedna od stvari zbog kojih sam počela da slušam trensDa. Verovatno. Mislim da je neki retro set. To mi i treba..![]()
Ma ajte molim vas čini vam se samo.....You are perfect![]()
ladno si editovao post i ubacio istu stvar koju sam ja okačilaDa. Verovatno. Mislim da je neki retro set. To mi i treba..
Telepatija.ladno si editovao post i ubacio istu stvar koju sam ja okačila
Al morate se napijete vas dvojeTelepatija.Sinhronicitet. Idemo sutra!
![]()
Seks se podrazumeva.Al morate se napijete vas dvoje![]()

Jel ti to raskidas sa mnom?Pa ne sa mnomsa ovom drugom damom

Ajmeee isuse sto bi rekle rvatice......Jel ti to raskidas sa mnom?![]()
Zavisi od količine.Šta sve može da se desi?![]()
joj ne mogu, već imam dogovorenu neku kafanuTelepatija.Sinhronicitet. Idemo sutra!
![]()
ne pijem s nepoznatim likovima s forumaAl morate se napijete vas dvoje![]()
Loša kombinacija, kao uostalom bilo koje drugo opojno sredstvo.Šta sve može da se desi?![]()
takođe izbegavam i seks sa svim likovima s forumaSeks se podrazumeva.![]()
Očigledno nisi gledala "Men Behaving Badly". Epizodu kada idu na rejv.joj ne mogu, već imam dogovorenu neku kafanu
u skladu sa godinama sedim za stolovima sa kariranim stolnjacima, nema više skakanja od sumraka do svitanja