Kada reći "Volim te"

Kada vi govorite partneru da ga volite nakon što ste krenuli da dejtujete? Koliko vam je važna ta rečenica? Da li ste od onih koji prosto kažu volim te i to je to ili zaista morate to osetiti i reći?
Da li vam je glupo da prećutite ako vam partner kaže "Volim te" pošto vi ne osećate to još uvek?
То говорим само детету.
Немам потребу ни да чујем. И волим када мушкарац није у стању да то превали преко усана као ни ја. Важно ми је да осетим, да знам, да покажемо једно другоме. Џаба речи ако су шупље приче.

Mnogo frke ni oko cega.
Cim se zaljubim, znaci odmah :mrgreen: jer meni je to izrazavanje zaljubljenosti., tako dozivljavam i sa druge strane.

A zapravo, govorim klincima sto puta dnevno i oni meni.

Smesno mi je to, kao znas to je uzasno vazno, to ne sme da se izgovori, samo u posebnim prilikama :lol: od sudbonosnog znacaja.
:heart: Ово и ми... Па се утркујемо још од малих ногу, сада сам прикочила јер ће за који дан 19, није му баш до тога :lol: Али, било је:
- Волим те!
- И ја тебе!
- Ја тебе више!
- Ја тебе највише!
- Ја тебе више него што ти мене!
:lol:

Poslednja izmena:
Mnogo frke ni oko cega.
Cim se zaljubim, znaci odmah :mrgreen: jer meni je to izrazavanje zaljubljenosti., tako dozivljavam i sa druge strane.

A zapravo, govorim klincima sto puta dnevno i oni meni.

Smesno mi je to, kao znas to je uzasno vazno, to ne sme da se izgovori, samo u posebnim prilikama :lol: od sudbonosnog znacaja.
Da, mene cak jako nervira to sto se tome pridaje veliki znacaj.

Kad nekoga volim ja to i kazem i pokazem. opusteno. Nema tu nikakve sumnje.
Ali mrzim kada se od toga pravi drama, izgovara kao na pozornici, stavlja akcenat na to, podize ocekivanja, gleda se ko ce prvi..
Pa se jos muskarac trza ako slucajno i usput nesto spomenem... pa onda treba da idem oko njega na prstima, strogo pazim sta pricam da slucajno ne ispadne da ga volim, a on se oseca neprijatno jer boze moj, sta sad da radi.... Ma idi begaj. Zagrli me i ćuti :heart:

Ljudi smo, sta je problem da volimo i to i kazemo. Bez ocekivanja i vredjanja ako druga strana ne kaze....i ja tebe.
Ljudi bez razloga komplikuju stvari.

O deci da ne govorim...
Meni cerka i dan danas, samo posalje poruku...Volim te :heart:
Iz cista mira... iako je odrasla, ima svoj zivot, zivi sa deckom.
I tako i ja njoj..... Iako obe znamo.
Ali treba da se kaze.
I nikad nije dovoljno puta receno.

То говорим само детету.
Немам потребу ни да чујем. И волим када мушкарац није у стању да то превали преко усана као ни ја. Важно ми је да осетим, да знам, да покажемо једно другоме. Џаба речи ако су шупље приче.

:heart: Ово и ми... Па се утркујемо још од малих ногу, сада сам прикочила јер ће за који дан 19, није му баш до тога :lol: Али, било је:
- Волим те!
- И ја тебе!
- Ја тебе више!
- Ја тебе највише!
- Ја тебе више него што ти мене!
:lol:
paz da se ne izlize :lol:
ja ne mogu tako
kad bi mi srecica tako svaki dan
osto bi bez zuba kad bi ga laktom laknula

sta ima da me volis
cuti tu i zaradjuj :lol:

Kada vi govorite partneru da ga volite nakon što ste krenuli da dejtujete? Koliko vam je važna ta rečenica? Da li ste od onih koji prosto kažu volim te i to je to ili zaista morate to osetiti i reći?
Da li vam je glupo da prećutite ako vam partner kaže "Volim te" pošto vi ne osećate to još uvek?

Volim te je važno. Treba reći kad ti dođe.
Čim kalkulišeš da li je rano, šta će ona reći, ovo ono, vamo tamo, taj "volim te" više ne vredi....
Postaje trice i ku(r)čine. :p

posle mnogo godina zajedničkog života.

prećutim ili kažem isto….

i ti ovo malo čudno pitanje postavljaš, kao da smo deca.

mogu svaki dan da ti pet puta kažem da te volim, a da svakim svojim postupkom negiram tu izjavu
kakva je u tom slučaju satisfakcija možda jedino ta da možeš birati da veruješ onome što tebi više odgovara

posle mnogo godina zajedničkog života.

prećutim ili kažem isto….

i ti ovo malo čudno pitanje postavljaš, kao da smo deca.

mogu svaki dan da ti pet puta kažem da te volim, a da svakim svojim postupkom negiram tu izjavu
kakva je u tom slučaju satisfakcija možda jedino ta da možeš birati da veruješ onome što tebi više odgovara
palo mi je na pamet da otvorim temu jer znam da će se ćaskati o tome. mene ne interesuje lično :D

Back