- Poruka
- 71.283
Cek, jel to volim te znaci ozenicu te?Nije pogubno reci. Nista to ne menja. Ako ce nju usreciti, oke. Svejedno cu dostici taj lvl i te reci ce biti istinite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek, jel to volim te znaci ozenicu te?Nije pogubno reci. Nista to ne menja. Ako ce nju usreciti, oke. Svejedno cu dostici taj lvl i te reci ce biti istinite
NopeCek, jel to volim te znaci ozenicu te?
Pa onda je voli. Iskreno. Zato si s njom, zar ne? Opusti se.
Takoe. Da li voleti ako ne zeli pruziti oral?Pa onda je voli. Iskreno. Zato si s njom, zar ne? Opusti se.
Sado mazo brate
Pa ako je tebi bitan oral, a ona to ne radi, sto bi bio s njom?Takoe. Da li voleti ako ne zeli pruziti oral?
ObjasnilaGovorim „Volim te”.
I mazim, grlim, ljubim, tepam.
I pokazujem ljubav na mnoge druge nacine.
I reci i dela. Ne znam zasto bi se to razdvajalo.
Bila sam u situaciji da mi je receno „volim te“, a da ja to (jos) nisam osecala. I bila sam zbunjena.
E koji si ti kenjatorVidi, ako je kao fazon gadno joj, da popusi a voli te, prestani da je ljubis. Kazi joj gadi ti se. Pljuvacka fuj, i imas i karijes na petici.
Sto sam kenyator?E koji si ti kenjator
Pusti ovu omladinu da nosi ružičaste naočale, ne moraš da im ubiješ svaku nadu u ljubav svojim cinizmom. Jer život nije destinacija nego putovanje, pusti ih da iskuse sve dobro i loše i da oni donesu sud.Sto sam kenyator?
A sto ja gledam kroz ruzicaste naocare?Pusti ovu omladinu da nosi ružičaste naočale, ne moraš da im ubiješ svaku nadu u ljubav svojim cinizmom. Jer život nije destinacija nego putovanje, pusti ih da iskuse sve dobro i loše i da oni donesu sud.
ljubavi, volim te, samo tebe...znam duso, verujem ti...sta mislis, zbog cega te toliko volim?...pa, da budem iskren, poslednjih desetak tvojih momaka, tuklo te ko vola u kupusu, jedino te ne tucem jaJa ranije kad sam bila upitana da li volim govorila sam - hoces istinu ili da te lazem malo? :/
Jedino sam zeni rekao da je volim, posle dosta vremena...Kada vi govorite partneru da ga volite nakon što ste krenuli da dejtujete? Koliko vam je važna ta rečenica? Da li ste od onih koji prosto kažu volim te i to je to ili zaista morate to osetiti i reći?
Da li vam je glupo da prećutite ako vam partner kaže "Volim te" pošto vi ne osećate to još uvek?
Teze je naci drustvo kad omatoris.Ja nikome stvarno ne trebam i niko me stvarno ne voli.
Каже се културно ..спавали су заједно. )I onda vodite ljubav.
Zasto mene citiras?ljubavi, volim te, samo tebe...znam duso, verujem ti...sta mislis, zbog cega te toliko volim?...pa, da budem iskren, poslednjih desetak tvojih momaka, tuklo te ko vola u kupusu, jedino te ne tucem ja
NismoJel ste izvodili obred plodnosti?![]()
Moja varijanta je boljaКаже се културно ..спавали су заједно. )