gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Sjutra!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim teJa ranije kad sam bila upitana da li volim govorila sam - hoces istinu ili da te lazem malo? :/
Govorim bilo kome da ga volim, kada zaista shvatim da volim tu osobu i da zelim to da izrazim, pa nisam ni mami nii tati govorila da ih volim od rodjenja, tek negde u nekim plus 20god, i to eventualno za godisnjice li sopntano, ali stvarno ne cesto.Kada vi govorite partneru da ga volite nakon što ste krenuli da dejtujete? Koliko vam je važna ta rečenica? Da li ste od onih koji prosto kažu volim te i to je to ili zaista morate to osetiti i reći?
Da li vam je glupo da prećutite ako vam partner kaže "Volim te" pošto vi ne osećate to još uvek?
e, sad me podseti...Takoe. Da li voleti ako ne zeli pruziti oral?
neke se stvari moraju poklopiti i u krevetu, ne samo emotivno.e, sad me podseti...
kada sam četovala tako sa raznima na badoo ili tinderu, simpatično mi to nekad moram priznati, onda sve ide nekako e super, ajde da se vidimo.. i onda pod skoro obavezno ide pitanje, a voliš li oral? hahahah neko doda i anal. I ako potvrdiš e onda kao ok, ajde da se vidimo i sve može, i da se volimo itd![]()
kako je to divno. nisam sarkastičan.A tema, pa ja sam jako retko govorila nekome da ga volim. Baš... se ne sećam. Niti su meni govorili. Da li stoga što sam uvek bila u nekim vezaa sa ljudima koji na te reči ne obraćaju mnogo pažnju, tek... kada sam jednom čula od nekoga da me voli, a i ja sam bila zagrejana skroz sam se bila naježila... vrhunac. Posle sam mislila možda je to izgovorio u naletu nekih osećanja, moguće je, a moguće je i da svima govori da ih voli ahahahah, tek meni je to bilo predivno
A ja sama sam mu rekla da ga volim tek kada smo raskinuli. Nekako mi tad bilo lepše i kulI to je, mislim, jedini put... Možda me sećanje vara.
Ne znam kada bi to više rekla u budućnosti... možda jednog dana, ko zna.
Grozan si.Na samrtničkoj postelji...
Ako je bila dobra zena, partnerka ili supruga...
Zahvalis joj za sve i kazes da je volis (da si je voleo)...
Da ne gresis dusu...